Mallanka
Tranås, Sverige

Kvällsmiddag

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 30 aug. 2021
Vi bokade bord och åt en 3-rätters. Vi är nöjda med service,trevlig personal och mycket god mat. Trevlig lokal att äta i. Vi sov ej på hotellet. Men nästa gång kanske vi väljer övernattning så att man även kan njuta av goda viner.
Rekommenderas för god mat!
Datum för vistelsen: augusti 2021
    2.9 km från Blåsingsborgs Gårdshotell
    8.1 km från Blåsingsborgs Gårdshotell
    Visa fler hotell i Kivik
    Omdömet skrevs 9 augusti 2021

Det är fråga om ett gårdshotell av bästa sort med suveräna kvällsmiddagar och mycket tillmötesgående personal, inte ett hotell där det är rättvist att bedöma finishen på rummens standard. Rummen är som de ska vara på ett gårdshotell, och där finns inget att klaga på.

Datum för vistelsen: augusti 2021
    1  Tack 303mikaelg
    Omdömet skrevs 28 juli 2021

Suveränt från start med personligt bemötande. Servisen toppen och maten superb. Bästa trerätters. Nära Engelska trädgården och lokala konstnärer. Lite långt från stranden. Finns säkert cyklar och taxi.

Tack kissysiri
    Omdömet skrevs 22 juli 2021 från mobil enhet

Bodde två nätter i ett familjerum och åt middag en av kvällarna. Rummet stort och rymligt men lite äldre stil med lätt doft av lägergård. Städningen si och så, fixades dock snabbt när vi påtalade det. Middagen uppskattades av hela familjen. Gott och vällagat, men också väldigt klassiskt, inget som överraskade. Frukosten liten och i mitt tycke nästan spartansk för ett hotell med anspråk. Brödet var toppen, kaffet en katastrof. Det som är enastående är miljön, med en fantastisk innergård. Personalen också supertrevlig! Mycket bra, men också ganska höga priser så räcker inte till toppbetyg.

1  Tack Jonas P
    Omdömet skrevs 20 juli 2021 från mobil enhet

Det här gårdshotellet ligger bra till när det gäller sevärdheter. Här finns Kivik, Rörum och inte minst Stenshuvuds nationalpark. Rummet var ganska enkelt med dusch och WC i korridoren, men bekvämt. På kvällen åt jag en superb meny med utsökta viner till. Frukosten är ganska enkel, men fullt tillräcklig. Sist men inte minst bör man nämna de trevliga värdarna Marika och David som är perfekta för detta ställe! Återkommer gärna.

Datum för vistelsen: juni 2021
    Restyp: Reste ensam
    1  Tack fitzbenedict
    Omdömet skrevs 3 juli 2021 från mobil enhet

Jag och min fru hamnade här mer eller mindre av en slump och ack så glada vi är över den slumpen!

Nu var vi bara där som ätande gäster och inte som boende, men jävlar, vilken mat!
    Vi blev visade in i trevliga lokaler av den trevliga personalen och placerades vid ett bord för två.
    Vi valde Gourmetmenyn.

Kärleken till maten och respekten för råvarorna var tydlig och även estetiken i serveringarna var vackra utan att vara pråliga. Maten serverades på ett icke-nippertippigt vis, d.v.s. rustikt men med elegans.

Smakerna var mycket väl genomtänkta och det tillhörande vinpaketet matchade den goda maten mycket väl!

Jag vill därför varmt rekommendera denna rustika lilla pärla för den som önskar ett välkomponerat helhetskoncept!

Ett stort tack till kökschefen Victor med personal.
    Vi hoppas kunna ses snart igen! 😃

Tack Greger H