Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (135)
Filtrera omdömen
135 resultat
Medlemsbetyg
87
38
5
2
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
87
38
5
2
3
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 135 omdömen
Omdömet skrevs 22 juli 2021 från mobil enhet

Bodde två nätter i ett familjerum och åt middag en av kvällarna. Rummet stort och rymligt men lite äldre stil med lätt doft av lägergård. Städningen si och så, fixades dock snabbt när vi påtalade det. Middagen uppskattades av hela familjen. Gott och vällagat, men också väldigt klassiskt, inget som överraskade. Frukosten liten och i mitt tycke nästan spartansk för ett hotell med anspråk. Brödet var toppen, kaffet en katastrof. Det som är enastående är miljön, med en fantastisk innergård. Personalen också supertrevlig! Mycket bra, men också ganska höga priser så räcker inte till toppbetyg.

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste med familjen
1  Tack Jonas P
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 20 juli 2021 från mobil enhet

Det här gårdshotellet ligger bra till när det gäller sevärdheter. Här finns Kivik, Rörum och inte minst Stenshuvuds nationalpark. Rummet var ganska enkelt med dusch och WC i korridoren, men bekvämt. På kvällen åt jag en superb meny med utsökta viner till. Frukosten är ganska enkel, men fullt tillräcklig. Sist men inte minst bör man nämna de trevliga värdarna Marika och David som är perfekta för detta ställe! Återkommer gärna.

Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste ensam
1  Tack fitzbenedict
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 3 juli 2021 från mobil enhet

Jag och min fru hamnade här mer eller mindre av en slump och ack så glada vi är över den slumpen!

Nu var vi bara där som ätande gäster och inte som boende, men jävlar, vilken mat!
Vi blev visade in i trevliga lokaler av den trevliga personalen och placerades vid ett bord för två.
Vi valde Gourmetmenyn.

Kärleken till maten och respekten för råvarorna var tydlig och även estetiken i serveringarna var vackra utan att vara pråliga. Maten serverades på ett icke-nippertippigt vis, d.v.s. rustikt men med elegans.

Smakerna var mycket väl genomtänkta och det tillhörande vinpaketet matchade den goda maten mycket väl!

Jag vill därför varmt rekommendera denna rustika lilla pärla för den som önskar ett välkomponerat helhetskoncept!

Ett stort tack till kökschefen Victor med personal.
Vi hoppas kunna ses snart igen!

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack Greger H
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 27 juni 2021 från mobil enhet

Blåsingborgs Gårdshotell är en riktig pärla på Österlen. Läget är fantastiskt, bara ett par kilometer från Stenshuvud och Sveriges vackraste sandstrand, fem kilometer söder om Kivik (cyklar finns att låna på hotellet) och mitt i den skånska naturen.
Hotellet erbjuder mycket fina rum och maten som serveras håller mycket hög klass! Stämningen på hotellet är riktigt mysig och värdparet, Marika och David, ser till att alla gäster trivs. Det märks att personalen trivs på sin arbetsplats och njuter att ge den bästa tänkbara upplevelse till alla gäster. Frukosten som serveras på morgonen passar alla smak och kan avnjutas ute på innergården när vädret tillåter. Detta är ett ställe som man bara mår gott av! Vi kommer tillbaka!

Datum för vistelsen: maj 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack baronnies26170
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 9 oktober 2020

Rummet var stort och smakfullt inrett. Tyst och lugnt läge, gick att sova med öppet fönster. Maten fantastisk, ”Michelinklass”. Personalen gästvänliga, vi kände oss verkligen välkomna. Rekommenderas verkligen.

Datum för vistelsen: oktober 2020
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack HarryDahl
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen