Louise S
Eslöv, Sverige

Bästa kursgården i södra Sverige - hemmakänsla och skamlös bortskämning

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 2 nov. 2017
Det är lätt att berömma Blåsingsborgs Gårdshotell, för präcis ALLT här är ljuvligt: Känslan av att komma "hem" till ett underbart värdspar, Karin & Henrik, som är så genuint trevliga och tillmötesgående att jag ryser av glädje. Min kollega och jag håller i ett tredagars kurs här, och varenda dag är full av underbar mat på högt niveau, ljuvlig fika i vackra rum och en otrolig service från hela personalen. Gruppen stormtrivs och känner sig lika bortskämda som oss, och den härliga stämningen här påverkar i den grad vårt jobb - till det bättre såklart. Jag kan inte vänta med att bjuda min familj hit till denna österlenska juvel. 1000 tack för makalösa dagar!
Datum för vistelsen: november 2017
Tips för att välja rum: Alla rum är mysiga!
Resetyp: Reste i arbetet
5,0 av 5 bubblorStandard
5,0 av 5 bubblorRum
5,0 av 5 bubblorService
Karin B, ÄgareBlåsingsborgs Gårdshotell, svarade på det här omdömet
Svarade 4 nov. 2017
Det är vi som tackar för trevliga gäster.
Vi ses snart igen - varmt välkommen tillbaka!
alla vi på Blåsingsborg
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
2.8 km från Blåsingsborgs Gårdshotell
4.0 km från Blåsingsborgs Gårdshotell
  • Vio.com
1.8 km från Blåsingsborgs Gårdshotell
    7.0 km från Blåsingsborgs Gårdshotell
    Storstuga Haväng (nyrenoverad mars 2022)
    • Agoda.com
    6.5 km från Blåsingsborgs Gårdshotell
    8.1 km från Blåsingsborgs Gårdshotell
      2.3 km från Blåsingsborgs Gårdshotell
      Visa fler hotell i Kivik
      Omdömet skrevs 10 oktober 2017

Mycket vänligt och familjärt litet hotell, med restaurang, som serverade en utsökt god middag av hög klass med fina råvaror och goda viner till. En fräsch sommardrink, följdes av gravad lax, kalvfilé och till avslutning hallon och choklad. Dagen efter reste vi mycket nöjda vidare efter en god frukost.

Rumstips: Vill ni slippa gå i trappor be om rum i bottenvåningen
      Datum för vistelsen: juli 2017
      Tack Pia L
      Omdömet skrevs 8 september 2017 från mobil enhet

Kanske främst den utsökta maten och den mycket omtänksamma personalen men även själva hotellet och vyerna. En plats för att njuta om ni åker till Österlen stanna gärna till här du kommer inte att bli besviken

Datum för vistelsen: september 2017
      Tack Rocky2015
      Omdömet skrevs 6 september 2017 från mobil enhet

Åt god trerätters i trevlig miljö. Bra service och god frukost med lokal prägel. Det enda man kan sakna är att kunna gå ner och bada. Är väl 2 km till stranden. Trevlig omgivning för löpträning och vi kombinerade med ridtur, men även gott om golfbanor i närheten.

Datum för vistelsen: juli 2017
      Tack PatrikTorn
      Omdömet skrevs 10 augusti 2017 från mobil enhet

Vi åt piggvar och kalvfilé med kantareller (från Brösarps backar) till huvudrätt samt blåbärsvaniljglass med chockladganache (se bilder). Huvudrätten var mycket god och efterrätten var sagolik! Mycket kunnig personal och underbar natur runt restaurangen!

Datum för vistelsen: augusti 2017
      Tack AnnCarolineF
      Omdömet skrevs 10 augusti 2017 från mobil enhet

Vi landade efter vistelse i Kivik på dettafina ställe. Fick ett trevligt och personligt välkomnande och kände oss hemma på denna gård. På kvällen åt vi en trerätters meny med vinpaket. Sååå gott! Helt fantastisk mat! Tack för denna gång, vi kommer tillbaka!

Datum för vistelsen: augusti 2017
      1  Tack GUNILLAI_13