Thomas_Engström
Sweden, Maine

Ett ställe värt att besöka

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 19 sep. 2016
Ett ställe med en fantastisk mat som de kombinerar med ett bra vinpaket som inte kostar skjortan. Har trevliga rum men det är för maten man skall besöka stället. Kocken är en verklig whisky vän så krogens spritskåp rymmer sådant man kan bli lite avundsjuk på.
Så ni whisky vänner det är ett mycket vassare utbud på hotellet än på ett vanliga hotell.
Datum för vistelsen: september 2016
Tips för att välja rum: Var ute i god tid så får du ett bra rum.
Resetyp: Reste med familjen
4.0 km från Blåsingsborgs Gårdshotell
  • ZenHotels.com
2.9 km från Blåsingsborgs Gårdshotell
8.1 km från Blåsingsborgs Gårdshotell
Storstuga Haväng (nyrenoverad mars 2022)
6.5 km från Blåsingsborgs Gårdshotell
Hotellet i somras 2021
1.2 km från Blåsingsborgs Gårdshotell
Visa fler hotell i Kivik
Omdömet skrevs 13 september 2016 från mobil enhet

Njut av deras 3 rätters. Vällagat av fina råvaror. En smakupplevelse för alla sinnen. Vi fick råraka med pilgrimsmussla,oxfilé och björnbärsglass med choklad som var underoar.Hit kommer vi absolut tillbaka.

Datum för vistelsen: september 2016
2  Tack Agneta L
Omdömet skrevs 20 augusti 2016 från mobil enhet

Otroligt god mat. Läget är fantastiskt, och likaså är personalen. Dock är rummet smutsigt samt att duschen är full med svartmögel. Dålig luft och väldigt hårda sängar. Åker gärna hit igen för den goda maten men absolut inte för att övernatta.

8  Tack HannaS1246
Omdömet skrevs 13 augusti 2016 från mobil enhet

Hela gården är fräsch och välkomnande. Det märks att ägaren investerat sin själ i detta. Vi fick ett rymligt och bekvämt rum i ett avskiljt hus, och paret vi reste med fick bröllopssviten i samma byggnad. Vi hade sagt till innan om att vi önskade veganmat, och kockarna tog det uppdraget på allvar. Fantasifulla och vällagade rätter! Det enda negativa var att nån typ av ventilation stod på hela natten vilket störde nattsömnen.

2  Tack ThereseLunden
Omdömet skrevs 13 augusti 2016

Blåsingsborg skulle vi gärna vilja ha för oss sjäva tillsammans med andra invigda, dock unnar vi Karin och hennes man alla gäster de kan få, det här är ett toppställe, har varit här säkert en 5-6 ggr, alltid lika bra, alldrig besvikna. Mat och vin i härlig samklang, fina rum och sköna sängar, man kan inte ha det bättre.
Idag när vi körde mot Kivik med den fantastiska utsikten över Hanöbukten så var vi verkligen i Änglamarken.

1  Tack Birgitta P
Omdömet skrevs 6 augusti 2016

Åkte åter igen (för tredje gången) till Blåsingsborg och åt lunch.Tyvärr är det öppet för lunch bara under sommaren.
Karin och hennes man bjöd denna gång på en formidabelt god stekt spätta och entrecôte samt laxsallad. Köttbullarna till barnen uppskattades verkligen. Miljön i "glashuset" är avslappnande och servicen utmärkt.
Kan bara säga "åk dit och ät" ni blir inte besvikna, bättre mat får man leta länge efter!

• Restyp: Reste med familjen
2  Tack Leif N