Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
eDreams
Priceline
StayForLong
ZenHotels.com
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (50)
Filtrera omdömen
50 resultat
Medlemsbetyg
18
24
5
1
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Medlemsbetyg
18
24
5
1
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 50 omdömen
Omdömet skrevs 2 maj 2021

Vi bodde här två nätter i april. Rummen var rena, men lite opersonliga och toalett/dusch ganska trång. Frukosten var bra och området vid receptionen trevlig. Det vi saknade var det lilla extra. T ex information på rummen eller vid ankomst, lite mera ombonad på rummen och information om när personalen var närvarande (endast vid frukost/utcheckning samt när man ringde vid ankomst visade det sig). Ett boende med potential om man får ordning på kringtjänster.

Datum för vistelsen: april 2021
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Marie G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 november 2020 från mobil enhet

Vi har sovit på Kaptenshuset i Kivik inatt.
Hemtrevligheten slår emot oss när vi går in. Stort plus är att det går att checka in
tidigare än på andra ställen. Fina rum och sköna sängar. Och en jättegod frukost.
Kaptenen som styr där heter Kerstin och hon gör allt för sina gäster. Kommer snart tillbaka.

Datum för vistelsen: november 2020
Restyp: Reste med vänner
Tack evao63
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2020 från mobil enhet

Vi hade turen att med kort varsel få tag på ett rum! Vi har blivit väl bemötta från första mailkontakten till utcheckning! Deras frukost är väldigt fräsch med färsk frukt och bär och bra variation på pålägg. Sköna sängar! Hit återvänder vi gärna!

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack Friskisbruttan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2020 från mobil enhet

Letade boende med ljus och lykta under sommarens mest välbesökta veckor. Här fanns mot alla odds en stuga ledig för oss och vår lilla hund! Ägarinnan är vänligheten själv och tar hand om sina gäster på bästa tänkbara vis!
Frukosten är ljuvlig! Fräscht, rent och hemtrevlig känsla.
Stugorna har inte dusch eller toalett men i stora huset (20 fotsteg bort) finns toalett och dusch att använda dygnets alla timmar.

Jag rekommenderar er varmt att boka in er här under er vistelse i Kivik.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack 474johannas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2020 från mobil enhet

På plussidan:
+ fräscht boende med fina rum. Kändes nyrenoverat.
+ jättegod frukost. Lagom mycket och de kunde även fixa glutenfritt bröd till mig trots att jag inte förbeställt det. Jättefin service!
+ trevlig personal
+ bra sittmöjligheter utanför sitt eget rum. Fanns ett vardagsrum, uteplatser och en massa bord.
+ nära hamnen i Kivik. Överlag jättebra utgångsläge för att besöka Kiviks alla sevärdheter.
+ stor parkering precis utanför. Aldrig problem att få en plats. Gratis parkering.

På minussidan:
- väldigt litet rum för ett ganska högt pris per natt.
- lyhörda rum. Vårt rum låg precis utmed vägen och bilar körde hela natten. Jag sov med öronproppar annars hade jag aldrig kunnat somna då jag är känslig för ljud. Kanske kan man be om ett rum vid bokningen som inte ligger utmed gatan?
- ingen luftkonditionering eller fläkt så det blev väldigt varmt i rummet. Som tur är fanns det ett fönster att öppna (men då lät ljudet ännu högre utifrån såklart)

Annat som kan vara bra att tänka på; ta med eget schampo och tvål samt hårfön om du behöver det. Sådant finns inte på rummet. Det finns heller ingen tv på rummen om du tycker det är viktigt. Fanns inte heller något kylskåp på rummet.
Men det är ju också ett bed and breakfast och inget hotell.

Överlag är vi väldigt nöjda och kan tänka oss att återkomma.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Emmy W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen