Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (193)
Filtrera omdömen
193 resultat
Medlemsbetyg
93
69
16
10
5
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
93
69
16
10
5
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 193 omdömen
Omdömet skrevs 29 april 2018 från mobil enhet

Mysigt litet hotell, proffsigt och trevligt bemötande. Vi åt en fantastisk femrättersmeny på restaurangen efter att vi badat bubbelpool nere i det lilla spat.
Fräscha och välstädade lokaler. Rekommenderar verkligen en tripp till Kiviks hotell och spa för lite välbehövd avkoppling!

Bodde här: april 2018, reste som ett par
3  Tack Amanda T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Annelie S, Marknadschef på Kiviks Hotell, svarade på det här omdömetSvarade 7 maj 2018

Åh vad härligt att höra att ni är så nöjda! Tack! :)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 april 2018

Kiviks hotell är stället för livsnjutaren som uppskattar det lilla extra. För det är just i detaljerna som kvalitén sitter. Från att inledningsvis ha bokat övernattningen via telefon så får man en trevlig och personlig känsla. Denna härliga känsla fortsätter så fort man sätter foten i receptionen och får nyckeln i handen. Rummet vi fick var fantastiskt med utsikt och balkong mot Östersjöns stora böljande vågor. Denna vy får en att tro att man är i inuti ett konstverk. Vi njöt därefter av utsökta ostron ihop med en perfekt kompletterande champagne. På kvällen serverades en högklassig femrättersmeny med fin service. Vi var mer än nöjda och längtar efter nästa besök.

  • Bodde här: april 2018, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Globetrotter-Sofie
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Annelie S, Marknadschef på Kiviks Hotell, svarade på det här omdömetSvarade 7 maj 2018

Härliga känslor och härligt omdöme! Tusen tusen tack!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 april 2018 från mobil enhet

Fint läge med utsikt mot havet.
Bra parkeringsplats i direkt anslutning till hotellet.
Fint mottagande och trevligt rum.
Frukosten alldeles utmärkt.
Tillgång till Spa och bra utrymmen för avkoppling.
Restaurangen är suverän!
Hit åket vi ofta!

Bodde här: april 2018, reste som ett par
Tack 704hansg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Annelie S, Marknadschef på Kiviks Hotell, svarade på det här omdömetSvarade 7 maj 2018

Tack snälla för ert fina omdöme! :)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 april 2018

Vi åkte ifrån Kivik med ett stort leende och sa samtidigt i bilen. På återseende... snart!
Med äkta, genuin och glad servicekänsla blev vi väl omhändertagna i en kvalitativt rofylld miljö där vi avnjöt ett par kulinarisk smakupplevelser utöver det vanliga.

Ren magi helt enkelt för både kropp o själ för två världsvana äventyrare

Tips för att välja rum: Bästa hotellet
  • Bodde här: april 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack nicklasb0j
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Annelie S, Marknadschef på Kiviks Hotell, svarade på det här omdömetSvarade 5 april 2018

Tack så jätte mycket för era fina ord! Vi blev väldigt glada :)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 april 2018 från mobil enhet

Vi kom hit efter en snöig 1 april vi hade frusit em del och såg fram emot att sitta i bubbelpool. Underbar bubbelpool i eget rum.

Maten en 5 rätters var välkomponerad meny. Både serveringspersonal och kockar visste var de gjorde! Jag kan inte vara nöjdare en upplevelse som gick i konstens tecken.
Många vackra tavlor på väggarna. Kan tänka mig att även trädgård är jättefin men just nu ligger allt under snö.
Rummen lite för små. Men man är ju inte där så mycket.

Bodde här: april 2018, reste med vänner
Tack Christina S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Annelie S, Marknadschef på Kiviks Hotell, svarade på det här omdömetSvarade 3 april 2018

Tack så jätte mycket! Välkomna igen an annan årstid:)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen