Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (192)
Filtrera omdömen
192 resultat
Medlemsbetyg
93
68
16
10
5
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
93
68
16
10
5
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
1217 av 192 omdömen
Omdömet skrevs 26 mars 2018

Tog paketet med vinprovning i Simrishamn. Väldigt trevlig visning och vinprovning som följdes av en underbar middag. kan verkligen rekommenderas. Sedan var hotellet vi bodde på mycket trevlig med ljusa stora rum samt även en trevlig restaurang.

  • Bodde här: mars 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Destination384230
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Annelie S, Marknadschef på Kiviks Hotell, svarade på det här omdömetSvarade 3 april 2018

Vill tacka för et fina omdöme!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 mars 2018

Ett lugnt hotell i ett högt läge med utsikt över det lilla samhället Kivik ned mot hamnen och havet utanför. Vacker parkanläggning, där jag trots den sena våren lätt kunde föreställa mig kommande blomsterprakt. En mindre spa-anläggning, som erbjöd en lugn och avkopplande miljö med skönt behandlingsutbud och serviceinställd personal. Det gällde också all den personal i övrigt jag kom i kontakt med i recepption, rumsavd. och restaurang, som erbjöd god och trevligt serverad mat med markerat lokalt ursprung.

Bodde här: mars 2018
1  Tack ingegerdg2015
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Annelie S, Marknadschef på Kiviks Hotell, svarade på det här omdömetSvarade 3 april 2018

Tack så mycket för er fina recension och fina ord :)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 mars 2018

Trevlig och kunnig personal, ingen nämnd ingen glömd. stora fräscha rum, rent och snyggt. Vilken fantastisk havsutsikt, man ser ända till Blekinge. Bra mat, stor frukost. Litet urval med behandlingar men duktig knådare. Prisvärt besök

Tips för att välja rum: högre upp= bättre utsikt
  • Bodde här: mars 2018, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Ragge58
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Annelie S, Marknadschef på Kiviks Hotell, svarade på det här omdömetSvarade 3 april 2018

Tack så mycket. Glada att ni trivdes hos oss!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 mars 2018

Fantastisk mat och vackra rum. Lugnt och skönt. Fin omgivning med bra personal. Rent överallt. Behandlingen var super. Kan rekommendera detta till våra vänner. Spaet var bra men kunde varit en jacuzzi utomhus.

  • Bodde här: mars 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack sandraj942018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Annelie S, Marknadschef på Kiviks Hotell, svarade på det här omdömetSvarade 3 april 2018

Tack för ert fina omdöme. Vi tar till oss av era synpunkter.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 mars 2018

Trevligt bemötande, kunnig och duktig personal,
Fräscha rum med trevlig utsikt
Gedigen känsla i hela hotellet.Rent och snyggt
Restaurang som levererade det bästa av bästa både mat och dryck.
Lokalt producerat. En spa anläggning som var fräsch , hel och ren med lugn atmosfär

Tips för att välja rum: Vi hade utsikt mot havet mitt i långa längan
  • Bodde här: mars 2018, reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Tom-Evert C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Annelie S, Marknadschef på Kiviks Hotell, svarade på det här omdömetSvarade 7 mars 2018

Åh vad härligt att höra! Tack så jättemycket för ert fina omdöme! Vi är glada över att ni är så nöjda.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen