Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
StayForLong
Travelocity
Orbitz.com
Visa alla 12 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (417)
Filtrera omdömen
417 resultat
Medlemsbetyg
150
139
74
39
15
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
150
139
74
39
15
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
6267 av 417 omdömen
Omdömet skrevs 4 augusti 2021

Fantastiskt läge i härliga Fiskebäckskil. Små dubbelrum med endast en fåtölj var en missräkning, och dessutom två enkelsängar som glider isär. Bra frukost. Restaurangens prisnivå antydde ”fine dining” men var snarare medelmåttig. God mat men överprisad

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack perbertilgoransson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2021

Lugn och skönt. Snyggt och prydligt. God mat och fantastisk service. Hit kommer vi gärna igen! Perfekt för trötta småbarnsföräldrar som bara vill komma iväg och vara vuxna. Hotellet har en ganska vuxen profil.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack MariaSa82
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2021

Avkopplande miljö och vänlig atmosfär. Bra sängar med allt man behöver för en skön vistelse. Härlig plats alldeles vid vattnet med varma och sköna pooler att slappa i. Trevlig personal och hög standard på maten.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack sbenjaminsson44
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2021

Bra rum med sköna sängar. Fantastiskt fint läge ändå ut till havet. Vår uteplats passerades dock av många personer så inte helt roligt att sitta där. Frukosten var bra, fanns det man önskar sig på hotellfrukost. Maten på restaurangen var dock inget att hurra förr. Vi åt högrevsburgare som inte smakade något alls, "köpepommes" därtill och det var allt som fanns på tallriken. Ingen grönsak eller något annat utan väldigt basic till ett dyrt pris. Rekommenderar att äta på någon annan restaurang .

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack Sommarsemester2021
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 augusti 2021

Vi bokade ett ”double view” dubbelrum med en väldigt fin närhet till vattnet. Hög standard på rummet.
Problemet var att det också var ”generell” gångväg utanför på bryggan. Folk gick förbi, stannade och till och med satte sig i stolarna direkt utanför rummet. Inte vad vi förväntade oss för det priset.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Johan R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen