Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Quiet home away from home..great for children...”
andra resenärer har bokat det här boendet

Omdöme om Kilgwyn Bay Getaway

Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
9 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Hus -
2 sovrum, 3 badrum, för 5
Bon Accord, Tobago, Trinidad Och Tobago

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 9 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Lynette N
Trinidad
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 13 maj 2017 för en vistelse i april 2017
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: april 2017
Din ålder 35-49
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
maj 15 2017
Hello
Thank you for your review. It was a pleasure meeting you and we are glad you enjoyed your stay. Unfortunately because Tobago has a water shortage we removed the washer/dryer to prevent fast depletion of the water supply. Our tanks would normally last a family of 5 a full week with no washing machine use. For guests staying longer than 5 days we pay for them to use a nearby laundromat which has a drop-off and pick up service..
Best Regards
Gillian
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Shalimar ...
Moreno Valley, California, United States
Nivå 5 Skribent
51 omdömen
8 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 25 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 5 april 2016 för en vistelse i mars 2016
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: mars 2016
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: The location and the personal attention from the owner.
Gillade minst: No WiFi/internet access.
Resegrupp: Vänner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Äldre resenärer
Familjer med småbarn
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 4 2017
Hello Shalimar:
Am now posting this reply as it seems my previous reply was inadvertently not posted. It was indeed a pleasure meeting you and your friends and thank you so much for choosing our Kilgwyn Bay getaway for your vacation . I am really glad that you enjoyed your stay and we hope you come again sometime soon!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Keish T
Port of Spain, Trinidad
Nivå 3 Skribent
9 omdömen
5 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 17 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 27 maj 2015 för en vistelse i maj 2015
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: maj 2015
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: The decor of the property is awesome! The pool was the icing on the cake
Resegrupp: Vänner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Familjer med småbarn
Större grupper Personer med husdjur
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jun 3 2015
Hello A
Thank you for staying at our Kilgwyn Bay Getaway Townhouse - it was a pleasure dealing with you as well and we're so happy that you guys enjoyed your stay. We look forward to having you all stay again soon.

Best Regards
Gillian
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt