Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Midsommar”
Omdöme om Villa Sjötorp

Villa Sjötorp
Rankad som nr 5 av 15 Restauranger i Ljungskile
Kök: Svenskt
Restauranginformation
Omdömet skrevs 24 juni 2017 från mobil enhet

Vill ge en stjärna till på tidigare inlägg. Gick ej att backa och ändra.
Trevliga lite lyhörda rum. Vacker park med fin utsikt.

Datum för besöket: juni 2017
Tack Pumpen123
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (80)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

2933 av 80 omdömen

Omdömet skrevs 9 maj 2017 från mobil enhet

Fantastiskt läge och trevlig byggnad. Maten helt ok, men rummen är dyra och personalen saknar servicekänsla.

Datum för besöket: maj 2017
Tack beckann
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 april 2017 från mobil enhet

Nära kusten (Ljungskile ) ligger detta charmiga "snickarglädjehus"!
Havet inom synhåll och ändå skogsbrus. Personliga charmiga rum matchas av det vänliga professionella bemötandet. Maten (välkomponerad femrättersmeny ) är såväl vacker som smakrik. Matchande viner från bra producenter , lite "udda" och positivt utmanande .
Vi återkommer!

Datum för besöket: april 2017
Tack Boemil
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 februari 2017 från mobil enhet

Utmärkt service, välkomponerad 5 rätters meny för 695:-, finstämda smaker med lokala och skandinaviska råvaror, väldigt vackra uppläggningar (dock på trasigt porslin), kunniga och välmatchade vinval. På snudd till för små portioner för en 5 rätters meny.
Sammantaget en stor smakupplevelse i underbar miljö med fin service!

Datum för besöket: februari 2017
Tack AndersF907
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 januari 2017 från mobil enhet

Fantastiskt julbord.
Var där den 18/12.
Stort tack för mat service atmosfär. Rekommenderas varmt till andra.
Fam Berggren.

Datum för besöket: december 2016
Tack johanb421
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Villa Sjötorp tittade också på

Ljungskile, Västra Götalands län
Ljungskile, Västra Götalands län
 
Ljungskile, Västra Götalands län
Ljungskile, Västra Götalands län
 

Besökt Villa Sjötorp? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt