Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Bra och välskött anläggning med 2 ...”
andra resenärer har bokat det här boendet

Omdöme om Orangerie SeaSide

Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
7 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
2 sovrum, 2 badrum, för 4
Lapta, Distriktet Kyrenia

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 7 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

OnAir0421 ...
1 omdöme
“Bra och välskött anläggning med 2 sovrums-lägenheter”
Omdömet skrevs 25 mars 2019 för en vistelse i februari 2019

Mycket bra för barn, särskilt på nedre botten. Gården inhägnad med staket. Små jordbruk runt om, uppskattat av småbarn som kan se många sorts djur. Ca 100m från strand med strandpromenad och fin restaurang, Silver Rocks(öppnar dock först i mars). Närmaste sandstrand ca 700m bort. Lugna omgivningar, förutom huvudvägen som går mellan strand och området där det körs i höga hastigheter. Visst trafikbrus på håll, men ej störande, det är buskage emellan. 800m till huvudgata med affärer, barer och fler restauranger, flera mycket bra, särskilt Veni Vici. Rekommenderar boendet.

Datum för vistelsen: februari 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 oktober 2019 för en vistelse i oktober 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: oktober 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
bill55bil ...
London, Storbritannien
Nivå 2 Skribent
4 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 29 augusti 2019 för en vistelse i augusti 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ramat Gan, Israel
Omdömet skrevs 26 januari 2019 för en vistelse i augusti 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Yulia1984 ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 13 januari 2019 för en vistelse i juni 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: juni 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt