Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (16)
Filtrera omdömen
16 resultat
Medlemsbetyg
1
8
5
1
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Medlemsbetyg
1
8
5
1
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 16 omdömen
Omdömet skrevs 20 juli 2018 från mobil enhet

Lugnt och familjevänligt. Bra std i stugorna. Hoppborg för små barn och hoppkudde för de lite större. Bra öppettider i jourbutik/reception och restauranger. Fin strand och kul rutchbaneland. Några utlovade attraktioner sönder. Flyboard som det stod om på hemsidans förstasida fanns ej. Ena vattenrutchen avstängd och air-hockey ur funktion.

Datum för vistelsen: juli 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack 533annakarinp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juli 2018 från mobil enhet

Personalen är trevlig o hjälpsam. Stranden är ok, men finns bättre på Öland! Ett plus för att det finns hundbad! Serviceutrymmena är sådär, gemensamma toaletter för tjejer/killlar. Campingen passar nog bäst för småbarnsfamiljer. Finns lekpark o vattenrutschkanor.

Datum för vistelsen: juli 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack Annelie W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juli 2018 från mobil enhet

Bra saker för små barn finns på campingen. Ganska dåligt utrustade stugor, som saknar ganska basala saker. Dålig info om sådant som källsortering. Okej strand nära campingen. Bra restaurang på munken, som hade förvånansvärt bra medeltidsmat.

Datum för vistelsen: juli 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack martinhogenberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2017

En kanon camping. Rekommenderas starkt. Mycket barnvänlig med bra strand och bra standard på servicehus.
Bra lekplatser och mycket god mat på båda resturangerna och god glass .Trevlig personal
Rekommenderas att besöka

Datum för vistelsen: juli 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med camping.se
1  Tack danielolsson199
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 augusti 2015

Jätte trevligt bemötande
Trevlig camping
Mycket att tillgå,
Lite bätre standard på service byggnaden, Dallas i alla fall köket är inte det roligaste. Kunde va lite större och bättre standard.

Väldigt bra städat.


Datum för vistelsen: juli 2015
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med camping.se
1  Tack cissan80
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen