Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Incredible views and awesome beaches!!”
andra resenärer har bokat det här boendet

Omdöme om Villa Encantada

Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
11 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Villa -
3 sovrum, 4 badrum, för 8
Playa Potrero, provinsen Guanacaste

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 11 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Karen F
Los Angeles, Kalifornien
1 omdöme
Omdömet skrevs 30 juli 2019 för en vistelse i juli 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 5 2019
Thank you for your wonderful review. So happy to hear your enjoyed your stay at Villa Encantada and had fun exploring the area. I agree Lola's is one of the best spots to watch the sunsets. Many thanks for your return visit. I look forward to helping you plan the next trip. Pura Vida!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Curious51 ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 18 januari 2019 för en vistelse i december 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: december 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 22 2019
Thank you for the lovely review. I am so happy to hear you enjoyed your stay at Villa Encantada. We hope you will visit us again on your next trip to beautiful Costa Rica. Pura Vida, Maria
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
luv2par36
Spokane Valley, Washington
Nivå 3 Skribent
13 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 13 februari 2018 för en vistelse i februari 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: februari 2018
Din ålder 50-64
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
feb 16 2018
Thank you for your kind review. We are so happy to hear you enjoyed Villa Encantada and the surrounding areas. Costa Rica is such a great place to explore. We will pass on your kind words to Bernie... we agree he is great. We hope you will visit us again on your next trip to this beautiful country.
Pura Vida!
Maria
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Nesi S
Newport Beach, Kalifornien
Nivå 2 Skribent
5 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 27 augusti 2017 för en vistelse i augusti 2017
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: augusti 2017
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 31 2017
Thank you for your kind review. "Home away from home" is one of the best compliments we could receive. We are happy that you and your family were comfortable in the villa and enjoyed the amazing views, lush greenery plus abundant wildlife. Many guest agree with you that it is nice to be away from the crowds, yet still close enough to the town and beautiful beaches. It was a pleasure to host you and your family and we hope that you will visit us again on your next trip to beautiful Potrero, Costa Rica. Pura Vida!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt