Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Plenty of beaches around.”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
10 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Villa -
2 sovrum, 1 badrum, för 4
Playa Potrero, provinsen Guanacaste

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 10 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Go3873491 ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 30 april 2019 för en vistelse i april 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: april 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Elle K
2 omdömen
Omdömet skrevs 30 mars 2019 för en vistelse i mars 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: mars 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
mar 30 2019
Thank you so much for the kind words. We are so happy you enjoyed your stay. We look forward to hosting you and your family again. Pura Vida!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Eric M
Nanaimo, Canada
1 omdöme
Omdömet skrevs 4 juni 2018 för en vistelse i januari 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: januari 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jun 4 2018
Thank you for taking the time to review our Villa. We are so happy that you enjoyed yourself and were able to relax. Feel free to contact us anytime to want to come back!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
SunNfun72
Regina, Kanada
1 omdöme
Omdömet skrevs 3 juni 2018 för en vistelse i januari 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: januari 2018
Din ålder 35-49
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jun 3 2018
So glad to here you had a great time staying with us! Thank you for the kind words and we hope to see you back again in the future!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Wanderer6 ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 5 mars 2018 för en vistelse i februari 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: februari 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
mar 9 2018
Thank you for your kind words Gloria. You are welcome to return anytime!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt