Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Perfect vacation and perfect home”
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
13 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
4 sovrum, 6 badrum, för 10
Playa Potrero, provinsen Guanacaste

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 13 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Kimb35
Philadelphia, Pennsylvania
Nivå 4 Skribent
22 omdömen
16 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 53 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 30 mars 2021 för en vistelse i mars 2021
Google-översättning

Datum för vistelsen: mars 2021
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
mar 31 2021
Thank you so much for the review Kim. We are so happy that you, Rob, Matt and Alexis enjoyed your stay at Casa Pacifique and the area. You guys are welcome back anytime. The best part of hosting is knowing that your guests are having the best time and also meeting great people like you guys.

Pura Vida!

Marilia & Graciano
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
kleopatra ...
Toronto, Kanada
Nivå 4 Skribent
3 omdömen
3 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 18 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 18 maj 2020 för en vistelse i mars 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: mars 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
76elym
1 omdöme
Omdömet skrevs 27 mars 2020 för en vistelse i mars 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: mars 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Laurie P
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
Omdömet skrevs 1 mars 2020 för en vistelse i februari 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: februari 2020
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
mar 4 2020
Laurie, thank you very much for the great review. We are so happy that you and Dean had a great time and it was a pleasure to host both of you. Hope to see you back.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
EscapeMNW ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 25 februari 2020 för en vistelse i januari 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: januari 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
mar 1 2020
Thank you so much for the wonderful review we really do appreciate it.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt