Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Breathtaking Villa, Paradise in Potrero!”
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
13 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
4 sovrum, 6 badrum, för 10
Playa Potrero, provinsen Guanacaste

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 13 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Luke_Dem4 ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 17 juli 2019 för en vistelse i april 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: april 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 18 2019
Thank you for your review. We are so happy you enjoyed the area and the villa as much as we do. We are glad you got to see what Costa Rica is all about.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Nidia D
1 omdöme
Omdömet skrevs 15 juli 2019 för en vistelse i april 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: april 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 7 2020
Thank you for staying at Casa Pacifique, so glad you had a great time. Can't wait to have you back.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Penca2018
2 omdömen
Omdömet skrevs 14 juli 2019 för en vistelse i april 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: april 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 15 2019
Thank you for your review we really appreciate it and are very happy you enjoyed your stay at our place.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Guide5164 ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 13 juli 2019 för en vistelse i april 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: april 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 14 2019
Thank you for your review. We are so happy you enjoyed your stay at the villa. Come back anytime.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Seaside14 ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 5 juli 2019 för en vistelse i mars 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: mars 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 8 2019
Thank you very much for your kind review. We are happy you enjoyed the home and area. We look forward to having you and your family back one day.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt