Först och främst måste jag berömma Kamala by. Gemytligt och med en fantastisk strand och strandpromenad. Precis lagom stort med lagom utbud av shopping och restauranger.
Boendet ligger i Kamala Paradise II, och är det perfekta boendet precis invid poolen. Ett radhus i tre plan som är fint underhållet och lämnar inget mer att önska . AC i alla rum. En fantastisk utsikt från takterrassen där man avnjuter kvällsdrinken. Kan rekommendera detta varmt.
Vi bodde här några dagar och njöt till fullo. Uteplatsen var toppen den ligger längst ner i huslängan så det kändes privat. Super nära till poolen så det va bara o hoppa i när det blev för varmt. Smakfullt inrett. Sköna sängar. Nära till en grekisk redtaurang med god bra mat. Även nära till 7 eleven. Rekommenderas varmt
Här stormtrivdes jag och familjen. Lägenheten är väldigt hemtrevlig och har genomtänkta inredningsdetaljer som förhöjer atmosfären. Barnen i princip bodde i den stora, lugna (gemensamma) poolen, medan vi vuxna njöt av solen på den insynsskyddad uteplatsen (belägen mot poolen). Hit åker vi mer än gärna tillbaka!
Hur lätt var det att boka verksamheten? | Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten? |
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? | Hotellets skick på det stora hela |
Sängar och madrasser | Kök och redskap |
Rent badrum | Andra lokaler och bekvämligheter |