Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (287)
Filtrera omdömen
287 resultat
Medlemsbetyg
197
74
12
3
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
197
74
12
3
1
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 287 omdömen
Omdömet skrevs 10 februari 2017 från mobil enhet

Hotellet ligger mitt på huvudvägen i kamala med mycket trafik. Tar 10 min att gå till stranden. Rummen, hade 2 , som alla vetter mot den trevliga poolen var helt ok. Solsängarna var lite slitna men funkade. Sängarna var bra ( åt det hårda hållet) men möblerna inne i lägenheten skulle behöva bytas ut. Bra faciliteter, kylskåp, aircondition som fungerade utmärkt. Värdeskåp. En nackdel var att det saknades restaurang/poolbar på hotellet, man blev körd till och från frukost restaurangen , som låg vid stranden. Frukosten var där utmärkt, buffé som täckte de mesta. Utanför hotellet fanns flertalet små enklare restauranger av mindre kvalitet. Några små supermarket med begränsat utbud. Bäst var att ta sig en promenad ner till själva strandgatan, där det fanns flera restauranger som var bra och små massage ställen. Det bästa med hotellet var dock den supertrevliga personalen, de fick en att känns sig sedd. Proffsigt bemötande från alla!!

Datum för vistelsen: januari 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack AnnaAnna216
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
jimKTG, Owner på Kamala Tropical Garden Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 7 maj 2017
Google-översättning

Thanks for taking the time to review us, great to read that everyone looked after you, yes Paul and Liz are here to help with any request (well almost any haha). Safe travels and hope to see you again if your ever back this way.
Thanks again
Paul and ALL THE TEAM at KTG

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 januari 2017 från mobil enhet

Ett mycket bra budget hotell! Vi började med tre dagar, slutade med 7 dagar. Personalen gör allt för att din vistelse ska bli så bra som möjlighet. Med endast 16 rum så blir de väldigt lugnt. Från rummen kan man med några steg ta sig till poolen. Nackdelen är att frukosten inte är på samma ställe. Men vi valde utan frukost och de finns gått om restauranger eller små butiker! Vi kommer absolut att komma tillbaka & jag kan varmt rekommendera hotellet!

Datum för vistelsen: januari 2017
Tack tanyasP1708CY
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
jimKTG, Owner på Kamala Tropical Garden Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 7 maj 2017
Google-översättning

Hi Tanya
Thank you reviewing us here on Trip Advisor and that you had a wonderful time, breakfast is served at THE DECK beachside and is just a 2-3 min transfer in our FREE songtail tuk tuk, we decided to serve breakfast there as it is a great start to the day with the ocean breeze and amazing view but yes there are plenty of options for food just steps from the front of the hotel if you want something quick or different.
Great to read that you had such a nice time with us that you extended your stay and don’t forget to TELL YOUR FRIENDS about us
Regards from Liz, Paul all the TEAM at KTG

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 januari 2017 från mobil enhet

Väldigt mysigt litet hotell. Jättetrevlig personal och trevligt poolområde. Tjejen som står i receptionen heter Parichart. Väldigt hjälpsam, glad och pratar bra Engelska. Ordnar allt man ber om. Den bästa hotellreceptionist vi nånsin stött på.
Frukosten var sådär, i övrigt är vi supernöjda.

Fam. Miceli

Datum för vistelsen: januari 2017
Tack Wilma M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Paul O, Manager på Kamala Tropical Garden Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 24 april 2017
Google-översättning


Hello Wilma and thank you spending your holiday with us and for taking the time to write a lovely review here on TripAdvisor.
Would be great to have you guys back here in the future, Thanks again and take care.
Kind Regards
Paul, Liz and all the staff here at KTG

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 november 2016 från mobil enhet

Bra boende och trevlig personal. Frukosten var på en restaurang en bit bort, men hotellet ordnade med transport gratis. Det negativa kan vara att sängarna var lite för hårda och att det är en bit till stranden, men hotellet står även där för transporten. Familjen Kronström

Datum för vistelsen: november 2016
Restyp: Reste med familjen
2  Tack mortsnork
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Paul O, Manager på Kamala Tropical Garden Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 23 januari 2017
Google-översättning

Hello Mortsnork and thanks for taking the time to write a review here on TripAdvisor.
Glad you and your family found my Hotel a great accommodation with friendly staff as that’s what we want all our guest to think about kamala Tropical Garden. And yes we serve our Breakfast at our sister Restaurant the DECK which offers a Breakfast with a view.
Hope to see you back here in Phuket at some time in the near future.
Kind Regards
Paul, Liz and all the team here at KTG

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 november 2016 från mobil enhet

Personalen är enastående och mycket engagerade. Rent och snyggt. Bra shuttleservice till stranden. Men det går bra att gå dit också på ca 5 minuter. Fint poolområde. Lugnt och stilla trots närhet till stor väg.

Datum för vistelsen: november 2016
Restyp: Reste med familjen
Tack Ann-sofie K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Paul O, Manager på Kamala Tropical Garden Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 12 december 2016
Google-översättning

Hello Ann-sofie and thank you for taking the time to review us here on TripAdvisor.
Thanks for such a good rating and kind review, It sounds like our hotel lived up to your expectations.
Glad you thought the staff where outstanding and very dedicated as that is what we pride ourselves on here, providing the best possible service to our guest as we can.
Your right the Beach is only a 5 minute walk but we offer a free tuk tuk service for them who want to take advantage of this service.
Hope to see you back here in Phuket in the future.
Kind here at KTG Regards
Paul, Liz and all the staff here at KTG

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen