Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 834)
Filtrera omdömen
1 834 resultat
Medlemsbetyg
916
609
198
80
31
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
916
609
198
80
31
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 834 omdömen
Omdömet skrevs 20 mars 2020

Trevlig personal, rent o snyggt
Vi var inte nöjda med första rummet( gammalt luktade ofräscht), men vi fick utan problem uppgraderat rum extra kostnad.Dessa gamla rum skall nu renoveras.... då blir det jättebra!

Rumstips: Välj nyare rummen!
Datum för vistelsen: mars 2020
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack yvonne_357
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Maureen Arra Barranta, Other på Sunprime Kamala Beach, svarade på det här omdömetSvarade 1 maj 2020
Google-översättning

Dear yvonne,

Thank you for sharing your review. The team and I are glad you enjoyed the staff service. We're very sorry that you had to faced some problems to our property. We'll continue to work on improving this and appreciate your feedback as an opportunity to get better.

Yours,

Maureen Arra Lloveras Barranta (Aya)
CRM

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 februari 2020 från mobil enhet

Jättebra hotell med suveränt läge precis vid stranden. Stora poolområden o restauranger, varav en pool och en restaurang precis vid stranden. Välskött och med väldigt serviceminded personal. Gott om solstolar vid poolen. På stranden kostar solstolarna 100 bath st.
Den äldre byggnaden närmast stranden är fin, men nog snart i behov av renovering. Dåligt tryck på vattnet iaf på översta våningen. Restaurangen erbjuder god o bra thai samt internationella rätter till hyfsade priser.

Datum för vistelsen: februari 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Lerberget
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Maureen Arra Barranta, Other på Sunprime Kamala Beach, svarade på det här omdömetSvarade 22 februari 2020
Google-översättning

Dear Lerberget,

Thank you for taking the time to write a review for us. The team and I are happy you enjoyed your stay with us. Your overall positive comments are much appreciated and we look forward to welcoming you back on another visit.

Yours,

Maureen Arra Lloveras Barranta (Aya)
CRM

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 februari 2020 från mobil enhet

Fantastiskt hotell nära stranden med mkt trevlig personal där jag tillsammans med vänner bodde i 3 veckor över jul och nyår. Mkt sol o härliga bad både i hav och pool. Fina rum med bekväma sängar. Välstädat och fräscht vArje dag. Fantastisk frukost varje dag.

Datum för vistelsen: december 2019
Restyp: Reste med vänner
Tack GunnC6
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Maureen Arra Barranta, Other på Sunprime Kamala Beach, svarade på det här omdömetSvarade 22 februari 2020
Google-översättning

Dear GunnC6,

Thank you for choosing to stay with us, we're happy to read that you and your family enjoyed your overall stay with us. Thanks also for pointing out our staff for making your stay a remarkable one and appreciate your feedback on the breakfast. Your suggestion to have some music at the swimming pool is a good one. We aim to please and look forward to welcoming you back for your 2nd visit with your family and friends.

Yours,

Maureen Arra Lloveras Barranta (Aya)
CRM

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 december 2019 från mobil enhet

Bott på andra hotell i Gambia men detta slår alla! Lugnt,välordnat fina rum. Personalen"lagom"( kan vara väldigt på här i Gambia) Sen har vi hotellets höjdpunkt: Olivia. Höll fantastiska yoga klasser,vattengympa o träningar! Missa inte detta! Vill man hitta nått att klaga på så är maten inte så rolig( ta bara frukost,det är billigt o trevligt att äta på olika restauranger runt om!)Dåligt med krokar i badrummet( i lands problem nr 1!) Och dåligt belyst då man ska ut o äta på kvällen( i lands problem nr 2! Ta med en pannlampa bara! Underbar lugn semester där du som vill håller igång med träning!

Datum för vistelsen: november 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Helena H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MaureenBarranta1986, Manager på Sunprime Kamala Beach, svarade på det här omdömetSvarade 26 december 2019
Google-översättning

Dear Helena,

Thank you very much for five star review. I will certainly pass along your kind words to my team. It's our top priority to ensure that our guests experience is easy, convenient and comfortable. I'm very happy to know that you and your family had a perfect stay with us.

Please visit us again soon. We'd love to have you back for another comfortable stay at Sunprime Kamala Beach.

Yours,

Maureen Arra Lloveras Barranta (Aya)
CRM

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 juli 2019 från mobil enhet

Få saker att klaga på men mycket att säga gott om. Det vi anmärkte på var att golvet var fuktskadat och man kunde känna skadorna när man gick. En aning slitna handdukar också (både badlakan och duschhanddukar). En rolig sak (i efterhand) var att från sängen såg man rakt in i badrummet, var som ett stort fönster in.

Utöver det, fräscha rum, toppenstädning, personalen sprang omkring hela tiden och fixa i poolen, ställde stolar i ordning och var alltid supertrevliga. Maten på hotellet var väldigt god och fanns massor att välja på, även vid frukost. Fanns det man ville ha och lite till.
Barer i två av de fyra poolerna och de kom mer än gärna ut med drinkarna när man beställt.
Perfekt läge vid stranden och man kom direkt ut vid strandpromenaden och tog ca 3 min till centrum.
Vi skulle inte tveka på att åka tillbaka hit.

PS, var här mellan 15-29 Juni, regnade konstant i en dag, annars var det skinande sol och växlande molnighet. Mycket bättre väder än vad vi trodde det skulle vara under regnperioden.

Datum för vistelsen: juni 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack emss08
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MaureenBarranta1986, Manager på Sunprime Kamala Beach, svarade på det här omdömetSvarade 8 juli 2019
Google-översättning

Dear emss08,

Thank you for staying with us and for sharing your constructive feedback.We're truly sorry for the state your room was not met your expectation during your last visit. Our housekeeping and maintenance team have identified the room and will take immediate action to improve the state. Please forgive our lapse and reach out to me directly should you be considering to return so that I can ensure we do better.

Our apologies that you still felt the service provided to you was below standard. The entire team have tried to make your stay a memorable one. We eagerly await for your return. Well wishes from Kamala Beach

Yours,

Maureen Arra Lloveras Barranta (Aya)
CRM

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen