Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bästa glassen”

Kamala Ice Cream Rolls And Pancake
Rankad som nr 6 av 6 Efterrätter i Kamala
Prisklass: 0 US$ - 5 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 22 februari 2020 från mobil enhet

En helt beroende framkallande glass som man bara inte får missa. Älskade Kamela Ice Cream Roll en njutning att äta och underhållning att se den göras. Fick vara med och rulla min egen och ja vi gick hit varje kväll och köpte bara för den var så god. Hit måste ni annars missar ni något.

Datum för besöket: februari 2020
Tack mial411
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
P4833JV_, เจ้าของธุรกิจ på Kamala Ice Cream Rolls And Pancake, svarade på det här omdömetSvarade 24 februari 2020
Google-översättning

Thank you very much

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (44)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 44 omdömen

Omdömet skrevs 26 februari 2019 från mobil enhet

Det smakar bra men allt är så orent och ofräscht runt om kring han.
Mjölken står ute i värmen, visserligen så säljer han mkt men ändå.
Samma måttkopp och den sköljs inte.
Kolla in bakom disk så blir ni äcklade.
Men det smakade bra.
Råkade ge för mkt pengar, han försökte komma undan med det, men jag kom på mig.

Datum för besöket: februari 2019
Tack Persiano75
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 januari 2018 från mobil enhet

Här finns otaliga smaker på glass att välja mellan. Glassen serveras i rullar, vilket känns originellt. Finns även crepe eller traditionella thailändska pannkakor att välja mellan. Du kan äta på plats eller välja att ta med dig.

Datum för besöket: januari 2018
1  Tack Malmogal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kamala ice crea... R, Owner på Kamala Ice Cream Rolls And Pancake, svarade på det här omdömetSvarade 9 januari 2018
Google-översättning

Thank you ,
Pancake in my shop and the beach pancakes is the same, all right ,but how to touch the pancakes differently to fry. my pancakes i wear rubber gloves to make pancakes. But the another pancake shop does not put anything in touch with pancakes. That means you have to take into account cleanliness in eating.














Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 november 2017

Här fiinns inte mycket att nämna. De serverar god glass och goda pancakes för en billig peng. Sonen formligen älskade deras pancakes...

Datum för besöket: november 2017
Tack LarsHKRuse
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 mars 2017

Intressant glassupplevelse där glassen "görs" genom att smet hälls ut på ett kallt fat och sedan plattas och rullas. En smak räcker gott att dela på. Stora portioner. Gott & lite trevligt att titta på. Särskilt för barn.

Datum för besöket: januari 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack Vasa-Eriksson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Kamala Ice Cream Rolls And Pancake tittade också på

 

Besökt Kamala Ice Cream Rolls And Pancake? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt