“Mysigt med supergott kaffe.”

Hemma på Källebacka
Rankad som nr 1 av 1 Restauranger i Marbäck
Prisklass: 5 kr - 70 kr
Beskrivning: Gårdbutik och café i anrik herrgårdsmiljö med ovanlig atmosfär och värdskap som får dig komma till ro för en stund. Det kan vi nästan garantera! I caféet kan du välja mellan dagens macka eller av något gott kaffebröd som erbjuds för dagen. Under tiden kan du i lugn och ro ta del av vad vi erbjuder i stort och smått när det gäller heminredning och blommor. Resten får bli en överraskning! Välkomna!
Restauranginformation
Omdömet skrevs 1 maj 2022 från mobil enhet

Så mysigt ställe med goda bakverk och otroligt gott kaffe. Många fina saker att köpa. Ligger vackert, särskilt i vitsippornas tid. Trevlig personal.

Datum för besöket: maj 2022
Tack T7462VGevam
Språk

Omdömet skrevs 2 oktober 2021 från mobil enhet

En underbar oas att samla lugn och harmoni i. Hembakt fika, originella produkter och inredning att shoppa! Christina och Peter som är ägare är helt fantastiska och man känner sig alltid välkommen och exklusiv! Ett ställe man återkommer till.

Datum för besöket: oktober 2021
Tack JessicaLSundberg
Omdömet skrevs 15 augusti 2021

Ett gammalt ställe i en ladugård som var ett cafe nu.Vi tittade mest på alla. saker som var till försäljning.Det var många som var här och drack kaffe och njöt av miljön.

Datum för besöket: juli 2021
    • Mat
2  Tack Solveig S
Omdömet skrevs 22 augusti 2020 från mobil enhet

Toppen ställe med bra service och trevlig interiör.

Man känner sig som hemma.

Passar bra att stanna här på vägen förbi eller som utflyktsmål.

Tack för oss.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack 541hansg_ranb
Omdömet skrevs 31 juli 2020 från mobil enhet

Sagolikt gott fika, bakat med kärlek av det gulliga värdparet på Källebacka. Rekommenderar särskilt Violkyssen med en klick vispgrädde - ett bakverk utöver det vanliga. Roligt utbud av drickor & gott kaffe. Supermysig miljö både inne och ute. Längtar redan tillbaka!

Datum för besöket: juli 2020
Tack sislasus

Resenärer som tittade på Hemma på Källebacka tittade också på

Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Besökt Hemma på Källebacka? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt