Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Vacation place”
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
11 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Villa -
3 sovrum, 3 badrum, för 10
Wada, Palghar District, Maharashtra

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 11 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
desi_food ...
Nivå 3 Skribent
4 omdömen
“Vacation place”
Omdömet skrevs 8 oktober 2019 för en vistelse i september 2019

Brick house by earthbound.. alag hi Andaaz hai iss jagah ka.. aap yaha ki tasvir me dekh sakte hai ki kaise inhone ek alag hi dikhaawat diya hai Sabse alag baakiyon se .. inhone Apne mahool Ko Aisa badlaav diya hai ki dekhne waale kaafi aakarshit ho jaate hai.. adbhut hi vatavaran ko inhone banake rakhe hai... Aise dekhe to iss jagah pe aap Apne 12-15 ya 20 log ke group ke saath iss jagah pe aaa sakte hai... Aur kaafi kifaayati daamo per..wo bhi 12k me hi.. agar dekhe to kaafi sasta hai orrooo ke jagah ke hisaab se agar aap bada aur behtarin kuch plan karre ho to.. yaha PE aapko rooms bhi kaafi anokhe milenge.. har ek ki alag hi khaasiyat hai... Aaas paas ki jagah ka vatavaran bhi kaafi khulla hai.. haryoliyo se ghira hua iss jagah pe alag hi Anubhav hota hai..hamne yaha PE to kaafi maje kiye hai.. agar aap Kabi aana chahte ho to.. aaiye.. kaafi acha lagega aapko yaha pe aaneke baad

Datum för vistelsen: september 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
oindreela ...
Mumbai (Bombay), Indien
Nivå 6 Skribent
80 omdömen
12 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 15 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 30 september 2019 för en vistelse i september 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
pratikc19 ...
Mumbai (Bombay), Indien
Nivå 6 Skribent
57 omdömen
6 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 26 september 2019 för en vistelse i september 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
fork_n_sp ...
Mumbai (Bombay), Indien
Nivå 5 Skribent
18 omdömen
4 omdömen om hotell
Omdömet skrevs 25 september 2019 för en vistelse i september 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
sky3rop
Mumbai (Bombay), Indien
Nivå 4 Skribent
15 omdömen
3 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 24 september 2019 för en vistelse i september 2019
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: september 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt