Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fanatastiskt”
annan resenär har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
11 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
2 sovrum, 1 badrum, för 4
Carrizal, Gran Canaria, Kanarieöarna

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 11 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Annika J
Värmlands län, Sverige
Nivå 5 Skribent
84 omdömen
34 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 16 hjälpsamhetsröster
“Fanatastiskt”
Omdömet skrevs 9 februari 2020 för en vistelse i december 2019

En supermysig lägenhet där man kände sig som gäst hemma hos värdparet.
Hemtrevligt, välutrustat och det var inget man saknade.
Bröd, kaffe, te, frukt, vatten var framställt.
Bra wifi. Sköna sängar.
Nära till flygplatsen.
Och sist men inte minst värdparet Fran & Erika, så fantastiskt rara och gästvänliga, hade mer än gärna stannat någon mer natt.

Datum för vistelsen: december 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Nej.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Safari544 ...
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 3 augusti 2019 för en vistelse i juni 2019
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juni 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 4 2019
Thank you very much for such a fantastic and generous review. We keep a great memory of your passage through our lives. Consider yourself always welcome to our house.
Keep well
Fran and Erika
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
RuhrpottT ...
Nordrhein-Westfalen, Tyskland
Nivå 6 Skribent
85 omdömen
72 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 54 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 2 maj 2019 för en vistelse i april 2019
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: april 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
maj 3 2019
Dear Ruhrpott, thank you for such kind words! and for your perfect 5s review! We're delighted that we left you with such positive feelings as we try so hard to make sure every guest has a memorable experience, and we're so glad you did! Wish you they very best for the future.

Fran and Erika
Burrero Bay Vacation Home
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
funprovid ...
Leeds, Storbritannien
Nivå 3 Skribent
13 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 26 juli 2018 för en vistelse i juli 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
maj 3 2019
Thank you so much for this 5 Points review, as usual, magic guests leaves magic memories.

Wish you well

Fran and Erika
Burrero Bay Vacation Home
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
sarahcrid ...
Los Gigantes, Spanien
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 25 juli 2018 för en vistelse i juli 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
maj 3 2019
Dear Sarahcridotto99, thank you for staying with us. We are so glad to hear that you enjoyed your accommodation. We aim to provide a unique experience and look forward to welcoming you back anytime in the future.

Fran and Erika
Burrero Bay Vacation Home
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt