Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Guld!”
Omdöme om Happy Faces

Happy Faces
Rankad som nr 1 av 1 Smått och gott i Innbygda
Certificate of Excellence
Prisklass: 3 US$ - 24 US$
Kök: Sushi, Bar
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Avhämtning
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Avhämtning
Omdömet skrevs 18 februari 2019 från mobil enhet

Fantastisk mat!! Vi åt hamburgare, sötpotatispommes samt tempura scampi bowl - allt över förväntan. Mycket trevlig personal!!

Datum för besöket: februari 2019
1  Tack 283anjap
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (163)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

610 av 163 omdömen

Omdömet skrevs 18 februari 2019 från mobil enhet

En helt ok grill i närheten av backen. Hamburgarna vad bra. Stora och goda och det antal varianter att välja på. Vi provade inte sushi men den såg helt okej ut. Lokalen är trång och har ett halt golv som inte passar de pjäxorna som man har på sig normalt sett.

Datum för besöket: februari 2019
Tack beerisart
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 februari 2019 från mobil enhet

Ligger lite vid sidan av vid turistcentra men absolut väl värt ta sig några meter till. Vi åt hamburgare och prövade också Sashimibowl. Väldigt gott och fint upplagt.
De som jobbar här är jätte trevliga och hjälpsamma.

Datum för besöket: februari 2019
1  Tack saranygren11
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 januari 2019

oavsett om det är kl 01:45 eller mitt på dagen är burgarna helt fantastiska, finns även sushi och fish n chips m.m.

Datum för besöket: januari 2019
Tack CarlHyggeT
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 december 2018 från mobil enhet

Första dagen i trysil. Hade läst att det skulle vara bra mat här men detta är nog den bästa burgare jag nånsin ätit!

Datum för besöket: december 2018
Tack Joel K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Happy Faces tittade också på

Innbygda, Trysil Municipality
Trysil Municipality, Hedmark
 
Trysil Municipality, Hedmark
Trysil Municipality, Hedmark
 

Besökt Happy Faces? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt