Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastik bbq burgare”
Omdöme om Happy Faces

Happy Faces
Rankad som nr 1 av 1 Smått och gott i Innbygda
Certificate of Excellence
Prisklass: 3 US$ - 25 US$
Kök: Sushi, Bar
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Avhämtning
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Avhämtning
Omdömet skrevs 23 december 2018 från mobil enhet

Första dagen i trysil. Hade läst att det skulle vara bra mat här men detta är nog den bästa burgare jag nånsin ätit!

Datum för besöket: december 2018
Tack Joel K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (163)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1014 av 163 omdömen

Omdömet skrevs 4 april 2018 från mobil enhet

Ska man äta ute, ska man äta gott!
Perfekt om man är minst två som kan dela Sushi och Burgare. Personlig service och härlig stämning som förhöjer smaken! Gillar den genuina känslan av att medarbetarna behandlas med respekt och tillit.

Datum för besöket: april 2018
Tack ceciliaaM8081JT
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 mars 2018 från mobil enhet

Roligt ställe som serverar sushi och hamburgare, helt ok burgare men hade blivit ännu bättre om dom var hemmagjorda!

Datum för besöket: mars 2018
Tack hampusz
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 mars 2018 från mobil enhet

Trevligt ställe med sushi och hamburgare, udda kombination men det var god mat. Trevlig och välkomnande personal.

Datum för besöket: mars 2018
Tack Rickard797
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 mars 2018 från mobil enhet

Väl goda hamburgare och perfekt sushi. Vart hittar man det på samma ställe?
Trevlig personal. Många glada människor.

Datum för besöket: mars 2018
1  Tack jonasa746
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Happy Faces tittade också på

Innbygda, Trysil Municipality
Trysil Municipality, Hedmark
 
Trysil Municipality, Hedmark
Trysil Municipality, Hedmark
 

Besökt Happy Faces? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt