Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God service.”

Indigo - Fine Indian Dining
Rankad som nr 6 av 160 Restauranger i Orihuela Costa
Certificate of Excellence
Prisklass: 10 US$ - 18 US$
Kök: Indiskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Större grupper
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 17 mars 2021 från mobil enhet

God och vällagad mat med färska kryddor och örter vilket vi uppskattar extra mycket. Du påverkar även styrkan för varje rätt, vilket känns bra för oss nordbor som Inte alltid är van vid det heta.

Datum för besöket: mars 2021
Tack ChristerPihl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Miron M, Owner på Indigo - Fine Indian Dining, svarade på det här omdömetSvarade 23 maj 2021
Google-översättning

Great that your enjoyed the food and atmosphere and hope to see you again.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (443)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 443 omdömen

Omdömet skrevs 23 oktober 2019 från mobil enhet

Fantastisk mat och service
Trots att mannen som jobbade där var ensam denna kväll och slet ont så var han jättetrevlig och serverade en utsökt middag till oss.

Datum för besöket: oktober 2019
2  Tack monicaj353
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Miron M, Owner på Indigo - Fine Indian Dining, svarade på det här omdömetSvarade 24 oktober 2019
Google-översättning

Pleased that you enjoyed your meal at Indigo and we always try our best to provide good food and service.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 september 2019 från mobil enhet

Den bästa indiska maten som finns, därför kommer vi tillbaka ❤. Supertrevlig personal

Grattis på 65-års dagen i förskott

Njut

Datum för besöket: september 2019
Tack Vacation58397
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Miron M, Owner på Indigo - Fine Indian Dining, svarade på det här omdömetSvarade 14 september 2019
Google-översättning

It was great to see you again and pleased that you enjoyed your food and our company.
Thanks for the Indigo 14 th birthday and my 65 th birthday Wishes.
Hope to see you again have a safe trip home. Haldebra and Viz nokes.

Miron and Majka

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2019

Jag både äter & lagar mycket indiskt mat så var otroligt kul att hitta denna restaurang. Maten är mycket god. Min favorit är korma i något starkare variant vilket var fantastiskt god här. Åt även deras Curry med räkor/kyckling vilket jag också måste ge topp betyg =).

Utöver maten var ägarn vilket är ett par som driver denna restaurang mycket trevliga & vänliga.

Datum för besöket: juli 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Karl B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Miron M, Owner på Indigo - Fine Indian Dining, svarade på det här omdömetSvarade 29 juli 2019
Google-översättning

Pleased you found your favorite Indian and enjoyed your food and our hospitality, see you again soon.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2019

Ätit på denna restaurang tre gånger på två veckor! En av gångerna tog vi take away. Så gott alla gånger! Rekommenderar curry prawns. Men även panak paneer, korma o tikka mansala som resten av familjen testat var fantastiskt! Så trevliga ägare som även tredje gången när vi inte kunde boka bord pga fullt o fick hämta hem bjöd på en flaska vin! Barnen har fått klubbor varje gång. Så summan av det hela: toppen mat o toppen personal! Även grymt om man har allergier då allt är tydligt märkt!

Datum för besöket: juli 2019
Tack NinaB3621
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Miron M, Owner på Indigo - Fine Indian Dining, svarade på det här omdömetSvarade 29 juli 2019
Google-översättning

Thank you for your response, we are very pleased that you enjoyed your meals with us the food at Indigo is freshly prepared and from the heart of the very experienced chief and we as owners want people to enjoy their food and remember us for their next experience. See you again.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Indigo - Fine Indian Dining tittade också på

Orihuela Costa, Costa Blanca
 
Playa Flamenca, Orihuela
Cabo Roig, Orihuela Costa
 

Besökt Indigo - Fine Indian Dining? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt