Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nr. 1”
Omdöme om GONG

GONG
Rankad som nr 2 av 161 Restauranger i Orihuela Costa
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs 1 september 2020

Utsökt, smakrik 4-rätters, topp service! Da capo på Fredag! Ny 4-rätters meny varje vecka. Denna restaurang är vår absoluta storfavorit!

Datum för besöket: augusti 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Trek629644
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (349)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 349 omdömen

Omdömet skrevs 20 augusti 2020 från mobil enhet

Asiatisk fusion i toppklass! Bytte namn nyligen, men har behållit en hög kvalitet. Mycket prisvärd fyrarättersmeny och bra service.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack 428fredrikh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 november 2019 från mobil enhet

Rejäla portioner, bra råvaror och trevlig personal. Äter alltid här minst en gång när jag är i la Zenia.

Datum för besöket: november 2019
Tack Aaron I
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 oktober 2019 från mobil enhet

Vi var ett golfgäng på 8 personer som besökte restaurangen för första gången. Vi enades om en avsmakningsmeny och kommunicerade avvikande allergier och liknande. Allt fungerade utmärkt. Maten var fantastisk och hit kommer vi gärna tillbaka

Datum för besöket: oktober 2019
Tack matso332
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2019 från mobil enhet

Återbesök.
De hanterar 14 personers bokning (4 familjer) jättefint. Vi äter meny för 22E/pers- otroligt prisvärt. Rätterna kommer in en efter en- alla enormt vällagade! Vi blir så mötta. Trevligt bemötande, fint dekorerad lokal, fräscha toaletter men framförallt, enormt vällagat!

Datum för besöket: juli 2019
1  Tack annab75
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på GONG tittade också på

Playa Flamenca, Orihuela
Playa Flamenca, Orihuela
 
Cabo Roig, Orihuela Costa
 

Besökt GONG? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt