Öppet i dag: 09:00 - 17:00
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Paddling för nybörjare

Vi paddlade den trevliga sträckan mellan Pulken och Åhus. Bra utrustning och fint bemötande och ... läs mer

Omdömet skrevs 27 augusti 2022
542malinh
Malmö, Sverige
från mobil enhet
Paddling i fin natur

Nöjd med service och bemötande. Fin natur och bra utrustning. Barnvänligt. Rekommenderar varmt ... läs mer

Omdömet skrevs 8 augusti 2022
588Marie-louise
Läs alla 49 omdömen

Omdömet skrevs 18 april 2022

Alltid lika trevligt att hyra kanot av North & life, utmärkt service och de sprider så härlig energi- vi är supernöjda, tack

Datum för upplevelsen: april 2022
1  Tack saraaC9657HK
Omdömet skrevs 5 september 2021

Alltid utmärkt service med bästa utrustningen i härliga miljöer! Stort engagemang! Hyrt utrustning och deltagit på ett flertal organiserade evenemang - alltid perfekt!

Datum för upplevelsen: september 2021
1  Tack JohanN1621
Omdömet skrevs 4 september 2021 från mobil enhet

Vi hade en otroligt trevlig dag! Väldigt mysigt, bra utrustning och bästa servicen. Vi hoppas att vi snart får tillfälle att komma tillbaka.

Datum för upplevelsen: september 2021
1  Tack 60jennyo
Omdömet skrevs 22 augusti 2021

Jättebra service och supertrevligt bemötande. Vi är alla fyra så nöjda vi kan bli med vår Sup-upplevelse!

Datum för upplevelsen: augusti 2021
1  Tack 826katarinas
Omdömet skrevs 22 augusti 2021

Jag rekommenderar verkligen NORTH and LIFE för en perfekt upplevelse i Vattenriket! Från bokning, planering till vår tur, fick vi ett professionellt och vänligt bemötande med bra hjälp och tips som passade oss! Det är toppen att kunna välja mellan olika turer och utrustningen är lätt att använda även om man har barn och oerfarna paddlare med i sällskapet! Ett extra plus till att vi kunde bli uppmötta en annan tid än planerat då vi kom tillbaka tidigare!

Datum för upplevelsen: augusti 2021
1  Tack Stoltzmalin