Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra mat och trevlig service till rimliga priser”
Omdöme om Bistro 1909

Bistro 1909
Rankad som nr 38 av 350 Restauranger i Alcudia
Prisklass: 8 US$ - 24 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Familjer med barn
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 24 juni 2017

Ägarna är från Finland och Sverige, de flesta som jobbar är från Finland så de förstår lite svenska och bra engelska.

Maten är bra och riktigt bra med tanke på priset. Vi har varit här flera somrar och brukar äta lunch på någon av deras två restauranger när vi är i Alcudia på dagen. Ett fräscht ställe som verkligen kan rekommenderas. Bra för barn också.

Datum för besöket: juni 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
2  Tack RichieT72
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (757)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

3438 av 757 omdömen

Omdömet skrevs 19 juni 2017 från mobil enhet

Trevlig personal och god mat! Skaldjurssoppan var suverän. Vi åt olika rätter allihop och alla var nöjda.

Datum för besöket: juni 2017
Tack H4999PAtinah
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juni 2017 från mobil enhet

Här kan du äta vällagad mat i lutande plan. Den finske kocken kämpar på bra och skapar bra luncher. Kanske inte så genuint spanskt men modernt och gott.

Datum för besöket: juni 2017
Tack GeorgeLj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juni 2017 från mobil enhet

Bra service, fixade plats åt hela sällskapet på 7 personer trots att det var ont om plats. Allt var gott som vi åt dvs skaldjurssoppa, oxfile, paela, pasta, flera tapasrätter och skaldjurssoppa. Skaldjurssoppan var supergod!
Är ni i "gamla stan" så kommer ni inte ångra ett besök här!

Datum för besöket: juni 2017
Tack 490christofferf
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juni 2017 från mobil enhet

Besökte restaurangen en kväll efter ha läst betygen här. Maten är absolut helt ok (åt Paella och pizza till dottern) men tyvärr ägnade personalen väldigt mycket tid till att försöka få till bord och plats för nya gäster och mindre till oss som redan var på plats.

Datum för besöket: juni 2017
Tack ancard
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bistro 1909 tittade också på

 

Besökt Bistro 1909? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt