Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trevlig restaurang bra service”
Omdöme om Indian Cottage

Indian Cottage
Rankad som nr 13 av 85 Restauranger i Playa Flamenca
Certificate of Excellence
Kök: Indiskt
Restauranginformation
Omdömet skrevs 25 juli 2020 från mobil enhet

Trevlig restaurang bra service och jättegod mat. Fin utsikt mot havet från terassen.Personalen gör allt för att du ska trivas under besöket. Rimliga priser.

Datum för besöket: juli 2020
Tack hansolab2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
226happys, Owner på Indian Cottage, svarade på det här omdömetSvarade 26 juli 2020
Google-översättning

Dear customer, thanks of lots for your feedback. Hope see you soon again. " TEAM INDIAN COTTAGE RESTAURANT " . Thanks again.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (175)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 175 omdömen

Omdömet skrevs 1 januari 2019 från mobil enhet

Trevlig och pratsam ägare, fräsch mat men tyvärr helt smaklös. Vi åt tre olika rätter och tid nanbröd till. Inget var dåligt men avsaknad av kryddor. Tyvärr kommer det inte bli något mer besök.

Datum för besöket: december 2018
Tack annab75
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 februari 2017 från mobil enhet

Toppen! Bra Indisk mat, gott gott! Bra service. Rekommenderar! Nice genuin India cuisine. Tasty and lovely!

Datum för besöket: februari 2017
1  Tack Maja B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 januari 2017

rikligt med lagom kryddad god mat, informativ vänlig personal och snabb service till två hungriga. Väldigt prusvärt

Datum för besöket: januari 2017
Tack APS49
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 november 2016 från mobil enhet

Det bästa i livet kommer i bland bara plötsligen till dig. Så var det för oss när vi steg in i denna lilla trevliga restaurang för att äta middag. Redan när vi kom in så kom dofterna emot en och själen lyftes direkt och anade genuin matlagning vilket inte heller kom på skam. En ren och prydlig miljö sköttes av en väldigt härlig ung indisk kvinna som med utmärkt engelska skötte om oss matgäster med fast och tydlig hand men med humor och värme. Väldigt charmigt och man fick som kund en känsla av generositet i hela atmosfären vilket ströks under när maten serverades. Väl tilltagna, vackert upplagda och sinnligt doftande rätter avlöste varandra på ett underbart vis. Öl passar visserligen bäst till dessa kraftiga smaker men husets röda var förunderligt gott. Du blir mätt och magen spinner som en katt. Goda råvaror och ett begåvat handlag i köket borgar för det. Kvittot på denna lilla restaurangs kvalité är att du vill tillbaka för mer vilket vi gjorde två dagar senare och vi blev inte besvikna då heller. Ge dig själv god och hälsosam mat till både kropp och själ ät här! Du kommer älska det.

Datum för besöket: november 2016
2  Tack Engstromulf
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Indian Cottage tittade också på

La Florida, Orihuela
Playa Flamenca, Orihuela
 
Villamartin, Orihuela
Orihuela Costa, Costa Blanca
 

Besökt Indian Cottage? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt