Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Väldigt bra”
Omdöme om Semana 8

Semana 8
Rankad som nr 8 av 85 Restauranger i Playa Flamenca
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs 29 juni 2019

Har ätit där flera gånger Jättegod mat o bra service
Goda tempuraräkor och goda huvudrätter
Har ätit menyn för 10euro flera gånger nu
Det blir nog ett besök ikväll igen.

Datum för besöket: juni 2019
Tack Veronica C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (248)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 248 omdömen

Omdömet skrevs 23 maj 2019 från mobil enhet

Vi brukar äta anka då vi får tillfälle och här blev vi serverade den bästa på mycket länge. Goda jätteräkor före.

Datum för besöket: maj 2019
Tack ChristerPihl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 maj 2018 från mobil enhet

Jättegott, bra 3-rätterslunch för 10€, bra service. Väl tilltagna portioner, rekomenderas om man gillar Asiatiskt.

Datum för besöket: maj 2018
Tack vickeo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2017 från mobil enhet

Väldigt bra service och mycket mat för pengarna. Åt sent, meny för två med två förrätter, en huvudrätt med både kyckling och kött, samt dessert för 25 euro Var egentligen för mycket mat!!!

Datum för besöket: juli 2017
1  Tack 125catrinea
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 februari 2017 från mobil enhet

Jag tycker att det är prisvärt och super gott. Väldigt Trevlig personal! Vi är där OH äter väldigt ofta

Datum för besöket: januari 2017
Tack nahojci
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Semana 8 tittade också på

Orihuela Costa, Costa Blanca
Playa Flamenca, Orihuela
 
Playa Flamenca, Orihuela
Playa Flamenca, Orihuela
 

Besökt Semana 8? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt