Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 456)
Filtrera omdömen
1 456 resultat
Medlemsbetyg
590
490
255
65
56
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
590
490
255
65
56
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 456 omdömen
Omdömet skrevs 13 mars 2018

Ett jätte bra hotell med nära till både hav och restauranger. Jätte bra service på hotellet men onödigt dyrt i restaurangen. Barnvänlig pool med bara 120 cm djup i hela poolen. Aktiviteter och bio för barn dagligen. Enda negativa var ett ganska dåligt wifi.

Datum för vistelsen: februari 2018
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Accorhotels.com
Tack Rickard J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Fraser R, General Manager på Novotel Phuket Surin Beach Resort, svarade på det här omdömetSvarade 22 mars 2018
Google-översättning

Dear Rickard,
Thank you for sharing your thoughts on the experience you have been having at our resort on your recent stays. I am delighted to hear how much you enjoyed a great service from our team, resort facilities as well as a lot of activities at the resort. As you rightfully mention, the Resort is located in the Surin district, where you will find a restaurants and bars, local markets, traditional temples, authentic Thai boutique shops and just aside from one of the most beautiful beach on the Island. Indeed, the resort offers a lot of activities for children.
Regarding your remark about prices at our Restaurants and Bar, could I share that we offer happy hours for food and beverage, along with special food promotions through the day, so you can enjoy more for less at our resort. Regarding the internet connection, we are consistently upgrading our WiFi and related services to keep up with the increasing demand as we strive toward excellence. We really appreciate your feedback and do hope to have the opportunity to welcome you back to our resort again in near future for true Novotel experience. If you need any assistance for your next stay, please feel welcome to contact me directly at fraser.ross@accor.com
Tropical regards,
Fraser Ross
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 februari 2018

Rum med stenhårda sängar. Efter klagomål fick vi en knölig madrass eller kanske var det ett täcke? ovanpå den hårda sängen. Dålig luftkonditionering. Ingen ventilation i restaurangen och i receptionen. Inte värt pengarna. Mycket hårda undervattenströmmar vid stranden som nåddes genom promenad på cirka 5 min. Frukost med tråkigt torrt bröd.

Datum för vistelsen: januari 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack Ewalu
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Fraser R, General Manager på Novotel Phuket Surin Beach Resort, svarade på det här omdömetSvarade 7 februari 2018
Google-översättning

Dear Ewalu,

Greeting from Novotel Phuket Surin Beach Resort, first of all, I have to thank you for sharing your thoughts on the experience you have been having at our resort. At Novotel, we are dedicated to create experiences our guests love, we are truly sorry to read that your experience at the resort couldn’t meet your expectations. Please accept my sincere apologies for the matters happened.

Furthermore, please rest assured that we have noted your comments, remarks and will definitely improve our service in these areas immediately. And do not hesitate to share with me additional feedback should there be any at fraser.ross@accor.com I would love to have you back and provide you our best service to change your impression and have us become your best resort in Phuket.

I remain hopeful that we will hear from you again and have a chance to welcome you at Novotel Phuket Surin again in near future.
Should you decide to give our hotel a second chance, I would be more than happy to personally take care of your arrangements.

Warmest regards,,
Fraser Ross
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 januari 2018

Poolen kändes inte ren och gången in till vattenrutschkanan stank kloak! Det var så mycket folk överallt och man fann inget lugn förrän man kom till stranden som var helt underbar. Jättefin skön sandbotten. En av de bästa stränderna jag varit på i Thailand. Boka dock ett annat hotell!

Datum för vistelsen: februari 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Läge
    • Rum
    • Service
1  Tack Grymlings
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Fraser R, General Manager på Novotel Phuket Surin Beach Resort, svarade på det här omdömetSvarade 18 januari 2018
Google-översättning

Dear Grymlings,
Thank you for sharing your experience from your recent stay at our resort. At Novotel, we are dedicated to creating experiences our guests love. We are truly sorry to read that your experience at the resort couldn’t meet your expectations. Please accept our sincere apologies. Be sure that I am taking your remarks into account for further improvement, and I will emphasize on staff training to address this matter. We do hope that we’ll have the chance to welcoming you back to the resort and invite you contacting me directly via fraser.ross@accor.com to ensure that you will enjoy a true Novotel Experience.
Tropical regards,
Fraser Ross
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 april 2017 från mobil enhet

Jag fullkomligt älskade våra två veckor på detta hotell! Underbar service och vackert hotell samt poolområde. Finns både pool och strandhanddukar att låna. Tack för en fantastisk vistelse, jag längtar redan tillbaka!!

Datum för vistelsen: mars 2017
Restyp: Reste som ett par
1  Tack Amanda B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Fraser R, General Manager på Novotel Phuket Surin Beach Resort, svarade på det här omdömetSvarade 27 april 2017
Google-översättning

Dear Amanda,
Thanks a lot Amanda.
I am glad that you loved our hotel. Thank you for letting us to be a part of your perfect holiday in Phuket.
We would like to welcome you back. Feel free to contact me on fraser.ross@accor.com – I will be happy to help with any arrangement.
Tropical regards,
Fraser
Fraser Ross
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 april 2017

Novotel Phuket Surin Beach Resort är ett fint hotell som ligger nära den underbara stranden Surin Beach. Hotellets poolområde är ett av bästa jag varit med om, en mysig pool slingrar sig runt bland palmer och andra tropiska växter och det finns nästan alltid lediga solstolar någonstans. Hotellområdet är väldigt välskött, växter och träd välansade och det är rent och fint. Städningen av rummet sköttes utan problem, väljer du att avstå från städning så får du en bonuscheck på 200 baht/dag att använda för betalning i restaurangen. På minussidan var frukosten, enda pålägget till smörgåsen var ost och någon enstaka dag skinka och brödet var inte alltid dagsfärskt.

Datum för vistelsen: april 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack peterfiskare
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Fraser R, General Manager på Novotel Phuket Surin Beach Resort, svarade på det här omdömetSvarade 27 april 2017
Google-översättning

Dear peterfiskare,

Many thanks for your review.
It is good to know that our location, pool, atmosphere within the hotel could make you impressed.
Regard to the bread, I will pass your comment to our chefs and improve it accordingly.
We are looking forward to welcoming your back. If there is anything I can help for your next visit, please let me know directly on fraser.ross@accor.com

Tropical regards,
Fraser
Fraser Ross
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen