Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
15 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-12-18
Priceline
16 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-12-17
Agoda.com
12 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-12-17
Hotels.com15 US$
Booking.com15 US$
Travelocity15 US$
Visa alla 11 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (62)
Filtrera omdömen
62 resultat
Medlemsbetyg
15
26
17
2
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
15
26
17
2
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
3136 av 62 omdömen
Omdömet skrevs 15 februari 2012
Google-översättning

Datum för vistelsen: februari 2012
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 januari 2012
Google-översättning

Datum för vistelsen: december 2011
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 december 2011
Google-översättning

Datum för vistelsen: december 2011
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 november 2011
Google-översättning

Datum för vistelsen: november 2011
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 september 2011
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2011
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ssienghen, Manager på OYO 241 Ratana Hotel Sakdidet, svarade på det här omdömetSvarade 17 september 2011
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen