Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 095)
Filtrera omdömen
1 095 resultat
Medlemsbetyg
855
157
46
23
14
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
855
157
46
23
14
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 1 095 omdömen
Omdömet skrevs 9 april 2018

Vi reste med Thai Air och bodde på Chanalai Hillside Resort (det var vår andra gång på hotellet).
Vi hade en väldigt fin vistelse på hotellet och det enda som inte var bra var att vi bokat ett Superior rum och det hade en kylanläggning på balkongen som värmde upp balkongen så att det inte gick att sitta där. Kvällarna är ju normalt varma ändå i Thailand så vi rekommenderar att ni bokar deluxrum...som vi förstått är de på andra sidan och utan kylanläggningen på balkongen.

Datum för vistelsen: mars 2018
Tack Jan S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ChanalaiHillside, Hotel Manager på Chanalai Hillside Resort, Karon Beach, Phuket, svarade på det här omdömetSvarade 28 april 2018
Google-översättning

Dear Jan S,

Thank you for sharing your nice review. While I'm happy to read you enjoyed the 2nd time staying at Chanalai Hillside resort.
Your comments on very nice stay is noted with many thanks. I appreciate your input & I will address the air conditioner 's issue with Chief Engineering for an improvement. Should you ever consider returning, please reach out to me directly.

Yours,
Nittaya Supho
hm@chanalaihillsideresort.com

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 mars 2018 från mobil enhet

Vårat besök på Chanalai Hillside Resort var mycket bra. Rummen är stora och har en bra standard. Bra frukost och en mycket vänlig och hjälpsam personal.

Städningen av rummen fungerade bra och utbyte av handdukar etc var det inte heller problem med.

Datum för vistelsen: mars 2018
Restyp: Reste som ett par
1  Tack Q3083POjans
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ChanalaiHillside, Hotel Manager på Chanalai Hillside Resort, Karon Beach, Phuket, svarade på det här omdömetSvarade 31 mars 2018
Google-översättning

Dear Q3083POjans,

Thank you very much for choosing to stay with. The team and I are delighted you enjoyed your stay. Your comments on friendly staff and perfect breakfast are highly appreciated. We look forward to welcoming you back again in the future.

Yours,
Nittaya Supho
hm@chanalaihillsideresort.com

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 februari 2018 från mobil enhet

Mycket bra boende. Städat o snyggt varje dag. Frukosten jättebra saknar du något fråga personalen och dom fixar direkt. Om man tycker om att ta en promenad är det perfekt avstånd till stranden plus att dwt är avstånd till trafikerad väg. Vi tackar Nittaya (Nicky) och övrig personal för 11 härliga dagar❤kram.

Datum för vistelsen: februari 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack Bodil A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ChanalaiHillside, Hotel Manager på Chanalai Hillside Resort, Karon Beach, Phuket, svarade på det här omdömetSvarade 2 mars 2018
Google-översättning

Dear Bodil A,

Thank you for taking a moment to write us an encouraging review here on TripAdvisor. It's been my greatest pleasure having you here and met you in person during the stay. We are glad that you have had an enjoyable stay with us for 11 nights. Your kind and positive feedback are greatly appreciated and will be pass on to my team. Thank you and we hope to welcome you back here again in the future.

Yours,
Nittaya Supho
hm@chanalaihillsideresort.com

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 februari 2018 från mobil enhet

Fräscht hotell med bra service, personalen försöker hela tiden fixa det man vill ha. T.ex. bacon till frukosten . Poolområdet är trevligt och syns från alla rum. Wi-fi lite ojämn på rummen men inget stort problem alltid bra i lobbyn. Måste nämna några favoriter bland den fantastiska personalen . Nicki som kan lite svenska, Orn, Naam Waan och Mary alltid glada och hjälpsamma.

Datum för vistelsen: februari 2018
Restyp: Reste med vänner
Tack 972tommyf
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ChanalaiHillside, Hotel Manager på Chanalai Hillside Resort, Karon Beach, Phuket, svarade på det här omdömetSvarade 2 mars 2018
Google-översättning

Dear Tommy F,

Many thanks for your warm review. It was a pleasure meeting you during the stay and I hope you had a safe journey home. The entire team, especially Ms. Orn, Waan & Marry, is delighted with your kind words and we were lucky to have you as our guests. It was our pleasure to add some small touches to the farewell and made your stay memorable . We eagerly await your return.

Yours,
Nittaya Supho
hm@chanalaihillsideresort.com

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 januari 2017 från mobil enhet

Det positiva: stora fräscha rum med rymlig balkong, fint poolområde, stort plus för takpoolen, trevlig städerska o de flesta av personalen.
Det negativa som för oss iaf gör att vi ej vill tillbaka var den tyvärr helt urkassa restaurangen. Frukost med klent utbud och långa köer samt ofta slut på diverse produkter så som bröd o annat populärt. Saknade äggröra, bacon o pannkakor som brukar vara ett typiskt inslag. Lunch o middag samt övrigt som dryck mm var onödigt dyrt på hotellet vilket gjorde att det förutom på frukosten gapade tomt med folk där. Trots det fick man vänta alldeles för länge på maten och vid flera tillfällen över 1,5 Tim. Inte ok! De skulle behöva praktisera för att se hur det går till på andra ställen för detta var tyvärr katastrof!
Killen i receptionen nattetid var urusel och otrevlig samt mycket nonchalant!
(Övrig personal supertrevlig dock!)
Hårda sängar och tyvärr flera incidenter under vår vistelse som drar ner betyget. En för oss stor besvikelse för ett så stort hotell med 4 stjärnor.. Vi kommer inte tillbaka!

Datum för vistelsen: januari 2017
Restyp: Reste med familjen
2  Tack Ravve007
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ChanalaiHillside, Manager på Chanalai Hillside Resort, Karon Beach, Phuket, svarade på det här omdömetSvarade 4 februari 2017
Google-översättning

Dear Ravve007,

Thank you very much for had chosen to stay with us for your holidays in Phuket, and we would like to thank you for your time to give us a review.

We are sorry that we could not serve you a remarkable stay this, all of your comments are very important to us which will bring up to our superior and team to looking for ways to better serve our guests.

We would appreciated if you will return to stay with us again which we will improve the points you had mentioned and very sure that you will have a wonderful experience in next stay.

Best regards,
Chanyanoot Sena
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen