Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (617)
Filtrera omdömen
617 resultat
Medlemsbetyg
279
210
73
35
20
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
279
210
73
35
20
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 617 omdömen
Omdömet skrevs 10 februari 2018 från mobil enhet

Efter att vårt hemvändande plan fick fel och vi fick återvända blev vi inkvarterade på Acces och det var inget fel på detta hotel, själva skryter de med att vara enda hotell på Phuket med poolacces från samtliga rum, kanske å ta i, men behagligt ändå att glida ner i pooldiket direkt från rummet! Även om baddiket var något smalt. Bra och trevlig service, min fru ramlade när vi chekade ut på natten och fick ordentliga skrapsår på många ställen, trots att han i receptionen som var ensam och egentligen inte hade tid, såhämtade han doktorsväskan och pysslade om min fru, snyggt jobbat!

Bodde här: februari 2018, reste som ett par
Tack arneanka2015
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
AccessResort, Front Office Manager på Access Resort & Villas, svarade på det här omdömetSvarade 11 februari 2018
Google-översättning

Dear arneanka2015,

Thank you for recent stay at ACCESS Resort & Villas and for taking the time to share your stay experience.

It's my great pleasure to read and learn that a short while staying with us was your happiness and our associates took special attention, especially our Night Guest Service Attendant took care your wife from casualty. I have taken note of your positive comments and surely share them to all Access team members.

Wish you a wonderful time till the next occasion which we can bring about memorable experience with you more.

With kind regards,

Chakkaphan J.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 februari 2018

Trevlig Resort med alla rummen direkt tillgång till pool från terassen. Frukost Ok. Rent o bra städning. Nästan överdrivet trevlig personal speciellt i lobbyn med hälsande varje gång man passerade. Lite behov av översyn av AC anläggningen stor differans mellan värme o kyla (kanske bara på vårt rum) Negativt att man ej kunde erbjuda någon sorts dusch efter check out och sent lämnande av hotellet brukar alltid finnas isamband med gym ,massage eller liknande

  • Bodde här: februari 2018, reste med vänner
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack kasbar2017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
AccessResort, Front Office Manager på Access Resort & Villas, svarade på det här omdömetSvarade 10 februari 2018
Google-översättning

Dear Kasbar2017,

It's always our great pleasure to read and learn that friendliness staff was attained to you and our valued guests. I am glad to hear that you had a pleasant stay and our room with pool access was your desire.

I will keep on your information to continually support our service efficiency and your feedback has been shared to Access team members.

Thank you so much for such a lovely review and for recent stay at ACCESS Resort & Villas this time. I do hope to have another great pleasure to welcome you back in the not too distant future.


With warm regards,

Chakkaphan J.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 december 2017

Personalen gjorde allt för att vi skulle trivas. Lugnt och skönt relativt nära ner till restauranger och shopping. Ingen trafik som stör hotellområdet. Förhoppningsvis kommer vi tillbaka nästa vinter.

Tips för att välja rum: Alla rum har egen terass och poolen utanför den
  • Bodde här: november 2017, reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Lars Å
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
AccessResort, Front Office Manager på Access Resort & Villas, svarade på det här omdömetSvarade 10 december 2017
Google-översättning

Dear Lars,

Thank you so much for your recent stay at Access Resort & Villas and for letting others know about your stay experience.

It's our pleasure that you enjoyed, had a comfortable stay and loved our Thai hospitality service delivery. Your fantastic review makes Access team members pride and keep on high level of service efficiency.

Look forward to the opportunity of welcoming you back next winter and wishing you a prosperous New Year to come.

With kind regards,

Chakkaphan J.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 november 2017 från mobil enhet

Har varit 2ggr med familjen och på väg tillbaka. Mysigt hotell passar för vuxna, trevliga rum, bra städat. Enda minus, hårda sängar - be om extra madrass. God och stor frukostbuffé. Hotellet bjuder 1ggr i veckan på middag exkl.dryck. Beställ roomservice det är en trevlig upplevelse och kostar lika mycket som att äta på restaurangen.

Bodde här: november 2017, reste med familjen
Tack Beata K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
AccessResort, Front Office Manager på Access Resort & Villas, svarade på det här omdömetSvarade 28 november 2017
Google-översättning

Dear Beata K,

Appreciated of welcoming you back and thank you for taking the time to share your stay experience at Access Resort & Villas.

I am delighted to learn that you satisfied with our Services and had a great experience once staying with us. I will pass your lovely review to encourage team members to keep up level of service efficiency.

I do hope to have a great pleasure of welcoming you back on many occasions in the future.

With kind regards,

Chakkaphan J.


Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 april 2017 från mobil enhet

Rummet, poolen, servicen och priset var 10/10.

Det enda som var dåligt var badrummet. När jag skulle bada i badkaret så var vattnet gult. Toaletten luktade dåligt, vi fick be personalen komma och spreja rummet varje dag. Men som sagt, bortsett från det så var det 10/10.

Bodde här: april 2017, reste som ett par
Tack Mohamad K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
AccessResort, Front Office Manager på Access Resort & Villas, svarade på det här omdömetSvarade 23 april 2017
Google-översättning

Dear Mr.Mohamad K,
Thank you for feedback. We're really appreciated.
Best regards,
Manop Y.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen