Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Novotel Phuket Karon Beach Resort & Spa(Karon)(Mycket prisvärt!)
80 US$
69 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Metadee Resort and Villas(Kata Beach)(Mycket prisvärt!)
152 US$
95 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Chanalai Garden Resort(Kata Beach)(Mycket prisvärt!)
55 US$
49 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Rabattmeddelande! 35 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 35 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 75 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

The Boathouse Phuket(Kata Beach)(Mycket prisvärt!)
170 US$
140 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Rabattmeddelande! 12 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 12 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 159 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Chanalai Flora Resort(Kata Beach)(Mycket prisvärt!)
51 US$
42 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
99 US$
91 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa(Karon)(Mycket prisvärt!)
131 US$
124 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
Katathani Phuket Beach Resort(Kata Noi Beach)(Mycket prisvärt!)
317 US$
242 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Pool
  • Precis vid stranden
Chanalai Romantica Resort(Kata Beach)(Mycket prisvärt!)
75 US$
41 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Chanalai Hillside Resort(Karon)(Mycket prisvärt!)
50 US$
41 US$
Trip.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (253)
Filtrera omdömen
253 resultat
Medlemsbetyg
80
98
48
17
10
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
80
98
48
17
10
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 253 omdömen
Omdömet skrevs 22 mars 2018 från mobil enhet

Bra läge men ganska slitet hotell. Bokat bungalow men fick ett rum nr 139. Direkt när vi kom in på rummet kändes en svag mögellukt. Efter en natt i rummet så var lukten genomträngande . Då jag är mögelallergiker så var det ingen trevlig upplevelse. Klagade i receptionen och fick efter ett par timmar kolla på ett rum ( bungalow ) . Mindre rum men ingen lukt. Valde detta hotell då det har pool vilket är trevligt att ha som alternativ . Det tråkiga är att det är ca ett 30 tal solstolar som var” bokade” med hjälp av ditlagda handdukar . Detta gjorde gäster vid 06 tiden på morgonen. Många nyttjade inte sedan stolarna förrän sen eftermiddag efter strandbesök. Då min fru var sjuk de första dagarna hade det varit trevligt att kunna nyttja dessa med närhet till rummet. Ok frukost och trevlig personal samt att det tar 3 min till stranden. Ut från hotellet över vägen så är man där. Går man till vänster är du i Kata och 25 min promenad till höger är du mitt i Karon

Bodde här: mars 2018, reste som ett par
Tack Fredde71
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KaronaResort, Manager på Karona Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 19 april 2018
Google-översättning

Dear : Guests,

Greeting from Karona Resort & Spa, We are thank you very for your kind support us, we are sorry for your inconvenience about the first room number but better that you got the new room. we'll improvement as the negative comments about all. and thank you very much for your kind positvie comments but about the Pool Chair ..Yes that we have some guests ealry morning did reserved by their towel this is we not agree this and will findout and will do slove this to better next.

Hope to see you again,.

Best regards

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 mars 2018

Trevligt, lagom stort hotell med bra läge. Nära till det mesta. Vänlig och glad personal som verkligen gjorde sitt bästa för att vi skulle trivas. Rummet vi hade, 108, var väldigt fint med bra läge, utan en massa trappor. Vi hade till och med lite havsutsikt. Nackdelen med läget var att vi blev störda de flesta nätterna av barer/restauranger i närheten. Ville dock inte byta rum, eftersom vi trivdesmed läget. Semester innebär ju att man kan vila även på dagen. Ingenting annat att klaga på under våra två veckor. Rummet hade bra sängar och riktigt badrum med dusch och toalett.
Två flaskor vatten, kaffe och te fanns utan kostnad på rummet. Minibaren var välfylld, men vi använde inget där.

Tips för att välja rum: Tror att rummen i hotelldelen är tystare. Vi bodde i bungalo 108.
  • Bodde här: februari 2018, reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Sk_neLudde
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KaronaResort, Manager på Karona Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 19 april 2018
Google-översättning

Dear Guests,

Greeting from Karona Resort & spa, First.. we are thank you very much for your kind attention and good support us. And will do a better.

thank you very much,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 januari 2017

Hotellet ligger nära en mycket fin strand, även gott om restauranger i närheten samt mindre butiker för inköp av dagligvaror.
Vi bodde i rum 305, fin utsikt mot pool och delvis hav. Mycket små balkonger och stenhårda sängar. I övrigt ett bra rum.Stora nivåskillnader.
Hotellpersonalen i allmänhet trevlig och hjälpsam, framförallt personalen vid handduksutlämning samt bokning av utflykt.
Däremot var personalen vid poolbaren inte bra ! Det blev ofta fel vid beställning. Trots att vi klagade och bad få våra synpunkter framförda till hotell ledningen, gjordes inget eller så brydde sig kanske inte ledningen om det hela. Känslan var att kunden alltid har fel och dom anställda rätt.

Tips för att välja rum: Inte första våningen, välj hellre våning 3
  • Bodde här: december 2016, reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Kari S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KaronaResort, General Manager på Karona Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 4 januari 2017
Google-översättning

Dear Valued Guests,

First, we are thank you very much for your kind choose us your destination holidays, and we are appreciate you to kind comments as we are. The good comments that made us Encouragement and will do improvement for more and more, but the some complaint as we are accept and need going to solve and do investigation and improvement next.

Thank you once again for your kind support us, and look forward to see you again for the next trip and look us change to be the good better that we solved.

Best regards

Kitti
General Manager.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 december 2016 från mobil enhet

Har bott här i 4 veckor och trivs mycket bra. All personal är jättetrevliga och omtänksamma. Hotellet är kanske lite slitet men bemötandet väger upp det. Det är trapper till vissa rum och till poolen men vi hade tur och bodde på första våningen Kan mycket väl tänka mig att bo här igen

Bodde här: december 2016, reste som ett par
1  Tack Anne Marie S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KaronaResort, Manager på Karona Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 4 januari 2017
Google-översättning

Dear Guests,

Greeting from karona resort & Spa,

Thank you very much for your kind support us, we are very appreciate you to kind attention us, and look forward to see you again for the next coming time for our repeating guests.

Yes, we would to wishing you good times, good health, good cheer, and a very Happy Year..2017

Best regards

Kitti Su,
General Manager.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 december 2016 från mobil enhet

Mycket bra hotell mycket trevlig personal kommer gärna tillbaka på grund av personalen. Vi har haft underbara veckor här. Lite växlande väder kanske men har kunnat badat varje dag ändå och värmen kan man inte klaga på.

Bodde här: december 2016, reste som ett par
Tack Lars-Gunnar P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KaronaResort, General Manager på Karona Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 4 januari 2017
Google-översättning

Dear Guests,

Greeting from karona resort & Spa,

Thank you very much for your kind support us, we are very appreciate you to kind attention us, and look forward to see you again for the next coming time for our repeating guests.

Yes, we would to wishing you good times, good health, good cheer, and a very Happy Year..2017

Best regards

Kitti Su,
General Manager.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen