Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
The Boathouse Phuket(Kata Beach)(Mycket prisvärt!)
149 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Centara Grand Beach Resort Phuket(Karon)
327 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Chanalai Flora Resort(Kata Beach)(Mycket prisvärt!)
52 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Metadee Resort and Villas(Kata Beach)(Mycket prisvärt!)
107 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Chanalai Garden Resort(Kata Beach)(Mycket prisvärt!)
46 US$
45 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Rabattmeddelande! 10 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 10 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 50 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Manohra Cozy Resort(Karon)(Mycket prisvärt!)
11 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Access Resort & Villas(Karon)(Mycket prisvärt!)
96 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
92 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Katathani Phuket Beach Resort(Kata Noi Beach)(Mycket prisvärt!)
194 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Pool
  • Precis vid stranden
Chanalai Hillside Resort(Karon)(Mycket prisvärt!)
46 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (253)
Filtrera omdömen
253 resultat
Medlemsbetyg
80
98
48
17
10
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
80
98
48
17
10
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 253 omdömen
Omdömet skrevs 26 december 2016 från mobil enhet

Har bott här i 4 veckor och trivs mycket bra. All personal är jättetrevliga och omtänksamma. Hotellet är kanske lite slitet men bemötandet väger upp det. Det är trapper till vissa rum och till poolen men vi hade tur och bodde på första våningen Kan mycket väl tänka mig att bo här igen

Bodde här: december 2016, reste som ett par
1  Tack Anne Marie S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KaronaResort, Manager på Karona Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 4 januari 2017
Google-översättning

Dear Guests,

Greeting from karona resort & Spa,

Thank you very much for your kind support us, we are very appreciate you to kind attention us, and look forward to see you again for the next coming time for our repeating guests.

Yes, we would to wishing you good times, good health, good cheer, and a very Happy Year..2017

Best regards

Kitti Su,
General Manager.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 december 2016 från mobil enhet

Mycket bra hotell mycket trevlig personal kommer gärna tillbaka på grund av personalen. Vi har haft underbara veckor här. Lite växlande väder kanske men har kunnat badat varje dag ändå och värmen kan man inte klaga på.

Bodde här: december 2016, reste som ett par
Tack Lars-Gunnar P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KaronaResort, General Manager på Karona Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 4 januari 2017
Google-översättning

Dear Guests,

Greeting from karona resort & Spa,

Thank you very much for your kind support us, we are very appreciate you to kind attention us, and look forward to see you again for the next coming time for our repeating guests.

Yes, we would to wishing you good times, good health, good cheer, and a very Happy Year..2017

Best regards

Kitti Su,
General Manager.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 december 2016 från mobil enhet

Stora rum, hade både pool och havsutsikt på den lilla balkongen. Två mysiga pooler med blommor och bananträd runt om. Ingen hiss och mycket trappor inom området. Mycket god och riklig frukost. Vänlig och hjälpsam personal. Hotellet är lite slitet men mysigt! Nära till den fina stranden, några få minuters promenad.

Bodde här: december 2016, reste med vänner
Tack Monica H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 december 2016 från mobil enhet

Bodde här fyra nätter i början av vår resa. Bra hotell med trevlig och hjälpsam personal. Rent och snyggt. God mat, lite högre prisnivå men så är det väl på hotell, frukostbuffé ingick och var klart godkänt i utbudet. En negativ sak, vägen som man var tvungen att korsa för att komma till stranden, mycket snabbt körande trafik! Rekommenderar hotellet!

Bodde här: december 2016, reste som ett par
Tack peterokatja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 maj 2016 från mobil enhet

Ett lagom stort hotell med bra läge emellan kata och kanon beach med promenadavstånd till restauranger, shopping,minigolf och bad. Var där precis när hög säsongen började så ganska lugnt och få turister. Väldigt hjälpsam hotell personal och rummet var super med stort badrum liten balkong, men överblick över pool området och restaurangen

Den Perfekt avkopplingen i början av kanon beach

Bodde här: november 2015, reste som ett par
Tack hensof2010
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen