Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Restaurang ”

Hakan's Bar Restaurant
Rankad som nr 11 av 461 Restauranger i Karon
Certificate of Excellence
Kök: Steakhouse, Svenskt, Thailändskt
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 30 mars 2018 från mobil enhet

Super trevligt ställe med underbar personal! Elvis kvällen på Torsdagar är ett måste,helt sjukt roligt!

Datum för besöket: mars 2018
Tack salette1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (599)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1115 av 599 omdömen

Omdömet skrevs 30 mars 2018 från mobil enhet

Mycket bra restaurang och härlig personal! Fantastiskt ställe med serviceinriktad personal som gör allt för att man skall trivas! Mycket god mat!

Datum för besöket: mars 2018
Tack natli7
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 mars 2018 från mobil enhet

En resturang med otroligt god mat och trevlig miljö. Ett besök hit rekommenderas om ni besöker Karon!

Datum för besöket: mars 2018
Tack Linda A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HakansBarRestaurant, General Manager på Hakan's Bar Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 17 mars 2018

Tack för din recension! Lyckligt att höra dig åtnjöt din upplevelse på Hakan's Bar Restaurant

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 mars 2018 från mobil enhet

Väldigt bra besök med god mat och trevlig personal. Fanns mycket mat och drinkar att välja på i menyn.

Datum för besöket: mars 2018
Tack sarawD1271ST
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HakansBarRestaurant, General Manager på Hakan's Bar Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 17 mars 2018
Google-översättning

Tak Sara! :)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 mars 2018 från mobil enhet

Kanon mat och ölen smakar kanon som alltid kom gärna å upplev denna idyl i Thailand Phuket
Så prata med ägaren ( Håkan) som gärna tar sig tid till lite snack innan maten uppskattat

Datum för besöket: mars 2018
Tack Figge F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HakansBarRestaurant, General Manager på Hakan's Bar Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 17 mars 2018

Tack Figge för din trevliga recension

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Hakan's Bar Restaurant tittade också på

 

Besökt Hakan's Bar Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt