Christian E

All personal betyg 10/10

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 4 juni 2024
Vilken upplevelsr , bra service , fantastiskt hotell som ligger precis nere vid stranden , mycket för barn , bra mat, alla rum är vända mot havet så här finns ingen dålig utsikt lita på mig ni får en jöttebra upplevelse jag själv har varit på detta härliga hotell 5 gånger så jag vet vad det bjuder på 👌😊😎🌞❤️
Datum för vistelsen: januari 2024
Resetyp: Reste som ett par
Management Team, อื่นๆCentara Grand Beach Resort Phuket, svarade på det här omdömet
Svarade 15 juni 2024
Dear christiane378,

Thank you for choosing Centara Grand Beach Resort Phuket as your travel destination and for taking the time to share your experience.

There is nothing more delightful for me than knowing you had a wonderful time staying at our resort.

Thank you again for your trust and loyalty in Centara properties. We do hope that we will have a chance to welcoming you back again in the near future.

Best Regards,
Management Team
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
  • Official Hotel
3 390
1 270
16 av 5 444 omdömen
Omdömet skrevs 12 februari 2024

Helt underbart hotel så därför jag har varit här 5 gånger, bra service , bra sängar, bra mat och tala inte om servicen 👌 Vi vill tacka dig Charln för din goda service och omtanke ... du är guld värd för hotellet en riktig guldstjärna .......
...

Datum för vistelsen: januari 2024
Tack Christian E
Management Team, อื่นๆ på Centara Grand Beach Resort Phuket, svarade på det här omdömetSvarade 16 februari 2024
Google-översättning

Dear christiane378,

It was a delight to read your 5 star review regarding your recent stay at Centara Grand Beach Resort Phuket.

It is fantastic to hear that you were particularly impressed with our resort, rooms and restaurants. Your comments are always most appreciated helpful for us in maintaining a high level of service to our guests.

Thank you again for your recent visit and we hope that you will have an opportunity to visit us again in the future.

Best Regards,
Management Team

Omdömet skrevs 14 januari 2019 från mobil enhet

Stort härlig anläggning. Har allt man behöver. Hotellet har några år på nacken men känns ändå helt ok. Hade ett spa ocean rum. Utsikten var fantastisk. Baren och bartendern vid vuxen poolen var kanon. Han gjorde allt för att man skulle trivas. Stranden ligger direkt nedanför hotellet. Inte många hotell som ligger direkt vid stranden. Skönt att slippa den trafikerade vägen. Lite minus för utsläppet nere vid stranden. Luktar inget vidare.
Annars är vi jätte nöjda.

Datum för vistelsen: januari 2019
Tack Daniel M
Omdömet skrevs 24 mars 2018 från mobil enhet

Trevligt hotell med bra läge direkt på stranden.
Irriterande prissystem med ++

• Läge på stranden
• Bra Wi-fi
• Trevliga rum
• Bra frukostbuffé

• Incheckningen är efter 15
• Utcheckningen är innan 11
• Höga priser i barerna och restaurangerna
• Alla priser anges dessutom med ++, detta betyder +10% serviceavgift samt +7% moms på det.
Detta görs för att förvirra gästen så att priserna verkar lägre än vad de är, väldigt onödigt! Man måste alltså själv sitta och räkna ut vad allting kostar med 2 tillägg på priserna..

Datum för vistelsen: mars 2018
Tack Håkan S
Omdömet skrevs 11 mars 2018 från mobil enhet

Ett varmt och trevligt bemötande när vi anlände till hotellet , vi fick direkt ett fint erbjudande om ett ännu bättre rum än det vi bokade så det valde vi såklart.
Rummen är lite slitna men på grund av trivseln så bryr man sig inte om det poolen på terrassen var underbar och precis nedanför rummen fanns en vuxenpool med en liten bar där till och med lättare lunch fanns att beställa .
Frukosten var jättebra och alla var så vänliga.
Sängen var aningen hård men när vi påpekade det så sattes en extra madrass på direkt .
På stranden till höger om hotellen endast en bit bort fanns ett litet enkelt matställe med god mat , samma om man gick vänster mot karon innan man kom fram till vägen fanns ännu ett litet matställe med god mat .
Det går att promenera längst stranden till karon , det är mycket trafik och farligt att gå längst vägen .

Datum för vistelsen: februari 2018
1  Tack monica L
Omdömet skrevs 5 mars 2018 från mobil enhet

Vi blev uppgraderade vid ankomsten till ett rum med stor balkong och bubbelpool, vilket vi uppskattade. Rummet var i övrigt också mycket snyggt med det finaste badrum vi har haft någon gång.
Poolområdet är mycket exklusivt med bl.a. vattenfall och vattenbanor runt parken och ligger i direkt kontakt med sandstranden. Stor variation för solstolarna och val av palmskugga.
Bra frukost och passande utbud av lunchrätter vid poolområdet. Vi prövade även någon av restaurangernas kvällsrätter och tyckte det var bra.
Mycket glad och vänlig personal bidrar till en bra semester.
Vi rekommenderar hotellet för den som vill bo på stranden och nära till Karon eller Patong centrum.

Datum för vistelsen: januari 2018
2  Tack kjelly2015