Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 09:00 - 23:00
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Kvinna

Jag har varit på många massager, även thaimassage men den här var helt fantastisk! Mitt onda i ... läs mer

Omdömet skrevs 30 mars 2017
sussjac
,
Askim
från mobil enhet
Fantastisk massage

Så duktiga massörer och så fräscht, lätt det mest professionella spat i Karon. Rekommenderas ... läs mer

Omdömet skrevs 11 februari 2017
423teresee
,
Gamla Uppsala, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 407 omdömen
  
översatt av Google
Rekommenderade upplevelser i och omkring Karon
från 54,87 US$
Mer information
från 87,15 US$
Mer information
från 16,14 US$
Mer information
från 64,56 US$
Mer information
Omdömen (407)
Filtrera omdömen
407 resultat
Medlemsbetyg
333
42
13
11
8
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
333
42
13
11
8
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 407 omdömen
Omdömet skrevs 30 mars 2017 från mobil enhet

Jag har varit på många massager, även thaimassage men den här var helt fantastisk! Mitt onda i ryggslutet är helt borta. Måste gå hit igen innan jag åker hem! Som, som masserade mig var helt grym!

Datum för upplevelsen: mars 2017
1  Tack sussjac
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 februari 2017 från mobil enhet

Så duktiga massörer och så fräscht, lätt det mest professionella spat i Karon. Rekommenderas verkligen!

Datum för upplevelsen: februari 2017
Tack 423teresee
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 januari 2017 från mobil enhet

Tog en oljemassage här, trevlig personal och mycket fräscht ställe. Kan varmt rekommenderas till andra.

Datum för upplevelsen: januari 2017
Tack tinalI6824IS
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 december 2016 från mobil enhet

Proffsigt och trevligt. Bra bemötande och ordentligt massage. Fräscha lokaler och trevlig personal.!

Datum för upplevelsen: december 2016
Tack Jens S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 december 2016 från mobil enhet

Gick dit för att göra en manikyr och pedikyr. Fint resultat, de målade endast och tog bort lite skinn runt om naglarna. Kom tillbaka dagen efter pga att nagellacket hade lossnat, de fixade naglarna igen. Sedan gjorde jag en fotmassage som var JÄTTEBRA. I Thailand ska man göra massage, inte något annat.
Bra service annars, lite stökigt men ok.

Datum för upplevelsen: december 2016
Tack Louise R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen