Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Iskander kebab”

Istanbul Turkish Restaurant
Rankad som nr 1 av 189 Restauranger i Kata Beach
Certificate of Excellence
Prisklass: 3 US$ - 11 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 27 februari 2018 från mobil enhet

Iskander kebab nej nej nej . Seg och dålig. Efter mitt andra besök beslöt jag mig för att skriva ett omdöme. Första var dock lite bättre men långt från bra. Jag kan inte fatta alla bra omdömen här(: Sorry!!

Datum för besöket: februari 2018
Tack Mikael b
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (944)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 944 omdömen

Omdömet skrevs 25 februari 2018 från mobil enhet

Vi hade höga förväntningar på denna turkiska restaurang. Tyvärr blev vi inte så jättenöjda. Jag har ätit många turkiska rätter och smakerna som Istanbul serverade kom inte upp i högsta klass. Det som var positivt: Brödet, beyas peynir, tzatsikin och köttgrytan med ris. Resten höll inte samma klass. Vi tog in Ayran och den var inte ens nära smakmässigt. Vi beställde ett antal olikameze och de höll inte heller den klass jag förväntat mig.

Datum för besöket: februari 2018
Tack Jonas L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 januari 2018 från mobil enhet

Trots alla fina rekommendationer så kan jag inte stämma in i kören.
Det är definitivt inte den bästa restaurangen i Kata, som betygen säger.
Känns lite fuffens nästan.

Datum för besöket: januari 2018
Tack skalpellen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
alihan a, Owner på Istanbul Turkish Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 9 januari 2018
Google-översättning

Dear Guest!

Thank you for your feedback! We apologize for fail your satisfaction from us.
Have a nice day!

Best regards,
Engin and Aysel

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 oktober 2017

Riktig god mat och prisvärt!
Ligger mittemot favoritrestaurang
Redchair.rankar Istanbul som top 10
Lätt i kata.stor meny och trevlig personal/ägare

Datum för besöket: mars 2017
Tack mikegbg72
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 december 2016 från mobil enhet

Bra kvalité på maten och vällagat. Kunde varit lite större portioner men alla portioner här i Kata tycks vara lite mindre än i Stockholm. Trevlig personal!

Datum för besöket: december 2016
Tack Nathalie O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Istanbul Turkish Restaurant tittade också på

 

Besökt Istanbul Turkish Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt