Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (954)
Filtrera omdömen
954 resultat
Medlemsbetyg
372
393
132
36
21
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
372
393
132
36
21
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 954 omdömen
Omdömet skrevs 24 april 2017 från mobil enhet

-Fåglar som åt från frukostbuffén och personalen märkte ej alltid. Ofräscht.

-Mycket mygg på kidsclub och i lekparken på området. Jobbigt för barnen som blev myggbitna och för mig som gravid med tanke på zikavirus. Påtalade myggsituationen för personalen (chef för klagomålshantering) då kids club personalen sa att de inte kunde påverka. Hon tog mig inte på allvar, jag fick ett mycket kallt och otrevligt bemötande och inget gjordes åt myggen.

-Halvpension rekommenderas inte pga mycket långsam service och maten inte alltid smakade gott.

-krångligt för barnfamilj att bo på 3 trappor utan hiss med tanke på spädbarn/vagn som fick bäras upp och ner för alla trappor.

-Bamse kom bara till hotellet 2 korta besök på två veckor. Tråkigt för vår dotter som sett fram mot bamse.

-I övrigt fint resort med barnvänlig personal

Bodde här: mars 2017, reste med familjen
Tack JessicaC1564
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 mars 2017 från mobil enhet

Ett bra hotell även om man inte har barn. Lugnt och skönt på kvällarna, även om hotellet ligger mitt i smeten. Fantastiskt gym för oss som gillar det. Kanonpersonal och hyggliga rum. Vi åker hem supernöjda!!
OBS glöm ej att äta på Eightfold som ligger mitt emot hotellet.
Kanonställe!

Bodde här: mars 2017, reste som ett par
Tack bjru
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Wilawan C, Hotel Manager på Centara Kata Resort Phuket, svarade på det här omdömetSvarade 8 mars 2017
Google-översättning

Dear Reviewer,

Thank you so much for taking the time to share this lovely review. We are delighted to hear you and your family enjoyed your stay. It’s nice to hear that you enjoyed the location and our room.

Thank you again and we hope we will be able to welcome you back again in the future.

Kind regards,

Wilawan Chiammanasombut
Hotel Manager
hmckt@chr.co.th

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 mars 2017 från mobil enhet

Ett helt ok hotell, stort plus för att de gav oss fruktkorg för att vi svarade på enkät och att de ordnade en tårta till min sons födelsedag. Poolerna är fina och personalen trevlig. Frukosten helt ok. Rummen också helt ok. Det som drar ner betyder är städning som dels var dålig och dels inte skedde utan att man fick säga till mer än vid ett tillfälle. Mycket märkligt. Påfyllning av vatten skedde inte heller som utlovats. På hotellet var det strömavbrott flera gånger på en dag. Tycker nog inte att detta hotell är 4-stjärniga utan snarare 3. Personalen i receptionen är kunnig och trevlig. Men på semester måste städningen funka!

Bodde här: mars 2017, reste med familjen
Tack Anki M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Wilawan C, Hotel Manager på Centara Kata Resort Phuket, svarade på det här omdömetSvarade 8 mars 2017
Google-översättning

Dear Reviewer,

Thank you so much for taking the time to share this lovely review. We are delighted to hear you and your family enjoyed your stay. It’s nice to hear that you enjoyed the location and our room. I 'm sorry for electric cut off often time and disturb your relax time in the room. it is out off control. However I am glad to hear that you enjoyed the leisure facilities and our pools and I would like to thank you for your kind comments about friendly and helpful from our staff.

Thank you again and we hope we will be able to welcome you back again in the future.

Kind regards,

Wilawan Chiammanasombut
Hotel Manager
hmckt@chr.co.th

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 februari 2017 från mobil enhet

Otroligt mysigt hotell med personal som är fantastiska! Stora rum och stora balkonger! 3 poolområden varav ett enbart är för vuxna, det ligger i samband med hotellets spa/massage. Lummigt område med grönt och växter.. fint! Finns gym, lekrum, lekplats. Rekommenderar verkligen. Nära till allt. Stort plus är att hotellet erbjuder buss ner till stranden varje dag.

Bodde här: februari 2017, reste med familjen
Tack SofiaWel
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Wilawan C, Hotel Manager på Centara Kata Resort Phuket, svarade på det här omdömetSvarade 8 mars 2017
Google-översättning

Dear Reviewer,

Thank you so much for taking the time to share this lovely review. We are delighted to hear you and your family enjoyed your stay. It’s nice to hear that you enjoyed the location and our room.

I am glad to hear that you enjoyed the leisure facilities and our 3 pools and I would like to thank you for your kind comments about friendly and helpful from our staff.

Thank you again and we hope we will be able to welcome you back again in the future.

Kind regards,

Wilawan Chiammanasombut
Hotel Manager
hmckt@chr.co.th

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 februari 2017 från mobil enhet

Bokade detta hotell efter att ha sett det på TUI/Vings sidor. Mycket bra och varierade poolområden, ett väl tilltaget lekrum och helt ok frukost. Restaurangen Wawes vid en av poolerna har bra mat men väldigt dålig service.

Ett bra val för familjen som vill vara mycket på hotellet.

Den stora poolen med vattenrutschkana är väldigt bra

Bodde här: februari 2017, reste med familjen
1  Tack mathiasjonsson81
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Wilawan C, Hotel Manger på Centara Kata Resort Phuket, svarade på det här omdömetSvarade 8 mars 2017
Google-översättning

Dear Reviewer,

Thank you so much for taking the time to share this lovely review. We are delighted to hear you and your family enjoyed your stay. It’s nice to hear that you enjoyed the location and our room.

I am glad to hear that you enjoyed the leisure facilities and our pools and I would like to thank you for your kind comments about friendly and helpful from our staff.

Thank you again and we hope we will be able to welcome you back again in the future.

Kind regards,

Wilawan Chiammanasombut
Hotel Manager
hmckt@chr.co.th

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen