Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket bra italienare”
Omdöme om Gastone

Gastone
Rankad som nr 17 av 189 Restauranger i Kata Beach
Certificate of Excellence
Prisklass: 5 US$ - 50 US$
Kök: Italienskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 27 augusti 2018

Mat, service och miljö är mycket bra och ägaren gör sitt bästa för att det ska bli en personlig upplevelse. Efter våra två besök - rekommenderas!

Datum för besöket: april 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack janegust
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (521)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 521 omdömen

Omdömet skrevs 15 januari 2018 från mobil enhet

Alla bord var upptagna men vi fick ett efter 40 min. Under tiden tog vi en drink på gatan längre ner. Mycket som och maten var god

Datum för besöket: januari 2018
Tack Gabriel L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 december 2017 från mobil enhet

Bra restaurang för tidig/ sen kväll . Bra mat med pasta och pizza som utgör en stor del av meny. Gott , du kommer säkert gå tillbaka fler gånger .

Ligger nära stora vägen dock ! Men det är ju inte alltid ett minus , blandat lite fart och fläkt med lugn.

Datum för besöket: december 2017
Tack Danıel E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 januari 2017

Servicen och maten var mycket bra. Spagettin aldente, pizzan jättegod, riktig mozarella och goda tomater. Rekommenderas

Datum för besöket: januari 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack UoOP
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 januari 2016 från mobil enhet

De gör riktiga pizzor. Gott vin oxå. Men ligger tyvärr på en väldigt trafikerad gata som gör att atmosfären är sådär. Trevlig personal.

Datum för besöket: januari 2016
Tack Mari L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Gastone tittade också på

 

Besökt Gastone? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt