Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Perfect little Spanish jewel”

Omdöme om Casa Cruz. Cortijo

Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
23 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Villa -
3 sovrum, 2 badrum, för 7
Iznajar, Province of Cordoba, Andalusien

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 23 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
Roger P
Helston, Storbritannien
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
3 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 23 juni 2018 för en vistelse i juni 2018
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jun 24 2018
Thanks for the review Rog and Mitch and family, the week went so quickly we didn't want you to leave.. Really Glad you enjoyed the activities and the villa and the weather was perfect see you again in the Autumn Dave and Al x
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Zzzzdave
Durham, Storbritannien
3 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 9 juni 2018 för en vistelse i maj 2018
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jun 10 2018
Thank you so much Dave & Sue for taking the time to provide such a great review. It was lovely having you to stay at Casa Cruz Casita. We are glad you had a good time and look forward to seeing you both again in the near future.. Many thanks Dave & Al
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Katherine ...
Twickenham, United Kingdom
Nivå 3 Skribent
23 omdömen
10 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 25 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 19 april 2018 för en vistelse i april 2018
Google-översättning

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
apr 19 2018
Thanks for the feedback Joe we really appreciate it Was a shame about the weather - maybe you can come back another time in the summer and try out the other facilities and the great sites which are nearby.. glad you enjoyed the hot tub hope to see you again soon
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Neptuno S
2 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 1 januari 2018 för en vistelse i januari 2018
Google-översättning

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 1 2018
Thanks Erica, Len family and friends, for the wonderful review, its been great having you here to stay at Casa Cruz - we are really glad that you have all enjoyed yourselves - thanks for the feedback its all really good for us. It was a pleasure seeing the new year in with you all, hopefully see you all again soon - Dave & Al xx
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
DavidAndE ...
Taunton
Nivå 3 Skribent
22 omdömen
3 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 24 september 2017 för en vistelse i september 2017
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Din ålder 35-49
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 26 2017
Hi David and Emma - thanks so much for a wonderful review - it was great having you stay for your late honeymoon - so glad you enjoyed it and we look forwards to seeing you both next year xx
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt