Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Toppenbra ”
Omdöme om Carpaccio

Carpaccio
Boka med
Carpaccio har ingen tillgänglighet för den tid du valt. Välj en annan tid eller sök efter restauranger med tillgänglighet.
Tiden du har valt har redan passerat.
Rankad som nr 9 av 155 Restauranger i Puerto Banus
Certificate of Excellence
Prisklass: 13 US$ - 38 US$
Kök: Italienskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 1 april 2018 från mobil enhet

Med tanke på läget och vart den ligger kan man ana att detta skulle vara en turistfälla, men icke det. Tog en lättare lunch efter en PW i solen. Vi valde först en bruschetta som smakade ljuvligt efter det en väldigt god pizza. Mysigt att sitta och titta ut mot hamnen och alla turister. Personalen var vänlig och uppmärksam. Rekommenderas verkligen.

Tack Maria N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
BlueGourmetMarbella, Director de Relaciones con Clientes på Carpaccio, svarade på det här omdömetSvarade 4 april 2018
Google-översättning

Dear Toppenbra

Thank you very much for taking your time to let us know about your experience with us.

We're delighted to see that you enjoyed the food and service at Carpaccio and we are looking forward to welcome you back for dinner in the nearest future.

Many thanks again and we hope to welcome you soon.

Yours sincerely

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (281)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 281 omdömen

Omdömet skrevs 22 januari 2018 från mobil enhet

Mitt i hamnen ligger denna pärla med fantastisk personal och mycket god mat, vi åt två förrätter och pasta med skaldjur!!
Magiskt gott, hit går vi igen snart!

Tack bjorn12345678
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
BlueGourmetMarbella, Director de Relaciones con Clientes på Carpaccio, svarade på det här omdömetSvarade 29 januari 2018
Google-översättning

Dear bjorn1234568

We are glad to hear that you enjoyed both the service and the food while you had dinner at Carpaccio.
Please feel free to share your opinion and we hope to see you again very very soon.

Kind regards
Belén García

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 december 2017 från mobil enhet

I Puerto Banus hamn finns gott om restauranger som närmast liknar en turistfälla. Carpaccio sticker ut - här får du bra service, god mat och en hyfsat bra vinlista. Helt ok ställe.

Tack Rolf H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
BlueGourmetMarbella, Director de Relaciones Públicas på Carpaccio, svarade på det här omdömetSvarade 5 januari 2018
Google-översättning

Dear guest

We are happy to hear you enjoyed your time on Carpaccio and the service provided by the team.

We look forward to welcoming you on board again, in the near future.

Best regards,
B. García, Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 november 2017

Mycket trevlig personal och väldigt bra vällagad italiensk mat. Skulle absolut gå dit igen. Bra viner och pastan fantastisk.

    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Sofie S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
BlueGourmetMarbella, Director de Relaciones Públicas på Carpaccio, svarade på det här omdömetSvarade 6 november 2017
Google-översättning

Dear Sofie S

We are happy to hear you enjoyed your time on Carpaccio and the service provided by the team.

We look forward to welcoming you on board again, in the near future.

Best regards,
Guest Relations Manager,
Belén García

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 augusti 2017 från mobil enhet

Omfattande meny och alla blev väldigt nöjda med sina respektive maträtter. Bra urval av viner. Trevligt personal. Hit kommer vi att återkomma många gånger.

Tack Lena P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
BlueGourmetMarbella, Director de Relaciones Públicas på Carpaccio, svarade på det här omdömetSvarade 16 augusti 2017
Google-översättning

Dear Lena P

Thank you very much for taking your time to let us know about your experience with us.

We're delighted to see that you enjoyed the food and service at Carpaccio and we are looking forward to welcome you back for dinner in the nearest future.

Many thanks again and we hope to welcome you soon.

Yours sincerely

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Carpaccio tittade också på

Puerto Banus, Marbella
Puerto Banus, Marbella
 
Puerto Banus, Marbella
Puerto Banus, Marbella
 
Puerto Banus, Marbella
Marbella, Costa del Sol
 

Besökt Carpaccio? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt