Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“väldigt god mat och väldigt trevlig personal”

Kathy Thai Restaurang
Rankad som nr 1 av 19 Restauranger i Tibro
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs 30 mars 2018 från mobil enhet

Jag har ätit med kompisar här några gånger och det är jätte gott
rekommenderar det väldigt mycket

Datum för besöket: mars 2018
Tack Adam A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (94)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

4044 av 94 omdömen

Omdömet skrevs 29 mars 2018 från mobil enhet

Som alltid, blir jag aldrig besviken på maten. Idag åt jag en god lunchbuffé.
Jag äter gärna här eftersom jag alltid blir så vänligt bemött.

Datum för besöket: mars 2018
Tack Anna O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 mars 2018

Väldigt fint restaurang och trevlig personal kan lätt rekommendera allt mat där allting är god där ganska god mat

Datum för besöket: mars 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack sadorenas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 mars 2018 från mobil enhet

En mysig restaurang med mycket god mat och trevlig personal. Utmärkt lunch, A la carté och takeaway.

Datum för besöket: mars 2018
Tack Josefina A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 mars 2018 från mobil enhet

Väldigt god mat och trevlig personal. Rekommenderas starkt. Testar du att äta här så måste man pröva deras kyckling på thailändskt vis.

Datum för besöket: mars 2018
Tack Voyage762935
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Kathy Thai Restaurang tittade också på

Tibro, Västra Götalands län
Tibro, Västra Götalands län
 
Hjo, Västra Götalands län
Hjo, Västra Götalands län
 
Hjo, Västra Götalands län
Tibro, Västra Götalands län
 

Besökt Kathy Thai Restaurang? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt