Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Läcker inredning”
Omdöme om Pinchos

Pinchos
Rankad som nr 17 av 57 Restauranger i Norrtalje
Restauranginformation
Omdömet skrevs 22 februari 2020 från mobil enhet

Ett kul ställer med underbara och läcker inredning. Många goda smårätter. Men för dyrt för min smak o det tog för lång tid att få maten på bordet.

Datum för besöket: februari 2020
Tack jennybY9248JQ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (29)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

59 av 29 omdömen

Omdömet skrevs 1 februari 2020 från mobil enhet

Jag och min familj åt här på en lördag. Väldigt besvikna på kvaliteten på maten. Kändes som all mat var tillagad i mikrovågsugn.
Besviken när man betalar ca.150kr per person och får mat körd i mikrovågsugnen. Undvik!

Datum för besöket: februari 2020
Tack JAAL73
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 januari 2020 från mobil enhet

Upplägget med att allt beställs och betalas via en app på telefonen är både kul, praktiskt och modernt. Kul inredning och trevlig personal men blir dyrt om man är hungrig.
4-5 rätter rekommenderas om man vill bli någorlunda mätt.
Även våra barn i yngre tonåren beställer normalt 4 rätter.
Maten smakar ok men är ingen smakupplevelse. Känns lite som ett mc Donalds och rekommenderas främst till barnfamiljer.

Datum för besöket: juni 2019
Tack jockevahatalo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 januari 2020 från mobil enhet

Den här gången blev vi inte lika nöjda dom vanligt.
Dumplings var för hårda och torra och quesadillas var mjuka och hopklibbade.
Fanns ej heller vanliga strips.
Tråkigt eftersom man som familj spenderar rätt mycket pengar på en middag.

Datum för besöket: januari 2020
1  Tack Vattudalen2014
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 november 2019 från mobil enhet

Man vet vad man får hos Pinchos. Det finns lite av varje, passar alla smaker och åldrar. Trevlig personal men ganska kallt inomhus.

Datum för besöket: november 2019
Tack TheQueenNr1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Pinchos tittade också på

Norrtalje, Stockholms län
Norrtalje, Stockholms län
 
Norrtalje, Stockholms län
Norrtalje, Stockholms län
 

Besökt Pinchos? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt