Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En fantastisk matupplevelse”
Omdöme om Forslundska Villan

Forslundska Villan
Rankad som nr 1 av 13 Restauranger i Östhammar
Prisklass: 11 US$ - 52 US$
Beskrivning: Vi är en liten familjeägd restaurang belägen i den vackra kuststaden Östhammar. Ni hittar oss i hjärtat av staden i en sekelskiftsvilla som bidrar med mysig och familjär känsla, där vi serverar mat lagad med kärlek och omsorg från råvaror av våra lokala bönder och odlare.
Restauranginformation
Beskrivning: Vi är en liten familjeägd restaurang belägen i den vackra kuststaden Östhammar. Ni hittar oss i hjärtat av staden i en sekelskiftsvilla som bidrar med mysig och familjär känsla, där vi serverar mat lagad med kärlek och omsorg från råvaror av våra lokala bönder och odlare.
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan

Otroligt härlig stämning i restaurangen. Vi fick ett bord i ett hörn med fin utsikt över sjötorget.
Servicen var fantastisk och maten var en riktig smakupplevelse.

Detta var även första gången jag förstod hur bra det kan bli med rätt vin till maten man äter.
Jag gillade även hur de presenterade varje dryck och måltid då man fick veta vart allt kom ifrån.

Detta är lätt den bästa restaurang jag någonsin varit på och jag är en riktig matgeek!
Topp betyg på alla fronter!

Datum för besöket: april 2021
Tack misslejon93
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (50)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 50 omdömen

Omdömet skrevs 29 november 2020 från mobil enhet

Första gången jag var här var med jobbet. Den här gången var det bröllopsdag med mannen. Lika bra service, goda smaker på mat och vin som första gången. Hemtrevlig atmosfär och spännande rätter med lokalproducerade råvaror. Supernöjd!

Datum för besöket: november 2020
1  Tack Ull-123
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 oktober 2020 från mobil enhet

Lika fantastisk upplevelse varje gång, kanske inte den billigaste restaurangen men den är värd varenda krona. Vi tog 4 rätters menyn med tillhörande vinpaket, och precis som förra gången så matchade vinet och maten varandra till 100%. Förrätterna tillsammans med det hembakta surdegsbrödet och hemkärnade smöret bokstavligen smälte i munnen. Lammet som var varmrätten var nog det godaste lamm jag ätit och sedan råmjölksglassen avslutade middagen i topp!

Datum för besöket: oktober 2020
Tack walas245
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 september 2020

En väldigt trevlig restaurang i Östhammar! Vi åt en mycket bra middag tillsammans med vänner. Mycket hög standard på maten, vänlig, personlig och bra service. Skulle kunna utvecklas till en klassisk fine dining restaurang med lite fler rätter i menyn, men funkar utmärkt i den nuvarande tappningen. Bra vinlista med utmärkt vägledning till kvällens viner. Kan varmt rekommenderas.

Datum för besöket: september 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack CJ S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 augusti 2020 från mobil enhet

Forslundska villan fyller ett tomrum i Östhammar. Vilken matupplevelse - riktigt hög klass på smakerna och att det mesta på tallriken är närproducerat sätter pricken över i. Utöver förrätterna och varmrätterna som vi åt serverades utmärkta snacks och ett surdegsbröd direkt från ugnen som var bland de godaste jag ätit. Kan verkligen rekommendera detta ställe till vem som helst som har vägarna förbi Östhammar. Bra att boka bord i tid (sommartid i alla fall).

Datum för besöket: augusti 2020
1  Tack AnnaResa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Forslundska Villan tittade också på

Östhammar, Uppsala län
Östhammar, Uppsala län
 
Öregrund, Uppsala län
Öregrund, Uppsala län
 

Besökt Forslundska Villan? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt