Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Privat besök. ”
Omdöme om The LoCo

The LoCo
Rankad som nr 2 av 10 Restauranger i Gamla Uppsala
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Mycket trevligt bemötande.. Lite olika rätter att dela.. Typ tapas men med andra smaker! Så gott! Återkommer helt klart!

Datum för besöket: maj 2021
Tack swan0227
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (36)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 36 omdömen

Omdömet skrevs 26 september 2020

Grymt ställe i Uppsala C, bra käk, skön personal och bra drinkar MEN ingen espresso därav 4 stjärnor.

Datum för besöket: september 2020
Tack O1896KHsamh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 september 2020

Maten är fantastisk, dock är servicen långsam och vi blev bortglömda ett flertal gånger. Bland annat serverades vattenkaraff men inga glas som vi bad om vid 2 tillfällen. Det slutade med att jag gick och hämtade glasen själv. Vi fick heller inte alla rätter vi beställde vilket slutade med att det tog sån tid att vi hoppade över dem i stället.

Datum för besöket: september 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Micaela C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 mars 2020 från mobil enhet

Allt är säkert super, men personalen är direkt otrevlig. fin lokal med bra musik. bra och centralt läge.

Datum för besöket: mars 2020
Tack 882nilsm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 mars 2020

All mat vi beställde smakade bra! Särskilt gillade vi ädelostpizzan. Serveringspersonalen skulle kunna jobba lite på välkomnande och bemötande, men helt ok.

Datum för besöket: mars 2020
Tack limaga81
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på The LoCo tittade också på

Uppsala, Uppsala län
Gamla Uppsala, Uppsala län
 
Gamla Uppsala, Uppsala län
Gamla Uppsala, Uppsala län
 

Besökt The LoCo? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt