Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (148)
Filtrera omdömen
148 resultat
Medlemsbetyg
137
11
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
137
11
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 148 omdömen
Omdömet skrevs 6 september 2020 från mobil enhet

En underbar helg med god mat, bra tips för lite fjällvandring och trevlig atmosfär.
Annika har alltid goda råd för att dagsturen ska bli bra och Kjelle lagar fantastiskt god mat. En oslagbar kombination!

Datum för vistelsen: september 2020
Restyp: Reste med vänner
Tack SwedCouple
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Annika Andersson, Ägare på Knappgården, svarade på det här omdömetSvarade för 3 veckor sedan

Tack för en fin recension! Roligt att höra att ni haft det bra här, Hjärtligt välkomna åter!
Kjelle & Annika

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2020 från mobil enhet

Fantastisk gård med väldigt trevlig personal. Väldigt prisvänligt boende överlag.Bra nära till aktiviteter för den som vill besöka bergen eller vattenfallet njupeskär.

Väldigt bra överlag. Full pott av mig.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack Joaqim83
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Annika Andersson, Ägare på Knappgården, svarade på det här omdömetSvarade för 3 veckor sedan

Tack för ett fint omdöme! Så roligt att höra att du trivts hör hos oss. Hjärtligt välkommen åter!
Kjelle & Annika

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2020

Ett idylliskt hotell med väldigt mycket personlighet och hjärta. Ett hotell som är perfekt för den aktiva familjen som vill uppleva mycket på semestern. Kändes riktigt lyxigt att komma tillbaka
efter en hel dag med äventyr och få äta trerättersmiddag med gott vin till. Vi bodde i en stuga med tillhörande kök och vardagsrum där hela familjen med hund hade gott om plats. Knappgården rekommenderar vi gärna vidare.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
1  Tack Karinannaalmqvist
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Annika Andersson, Ägare på Knappgården, svarade på det här omdömetSvarade för 3 veckor sedan

Tack för en fin recension! Så härligt att höra att ni är nöjda med vistelsen. Hjärtligt välkomna åter!
Kjelle & Annika

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2020 från mobil enhet

Knapegården är fantastiskt. Vi var här 4 dygn i juli. Stora välstädade rum med pentry. Jättetrevliga ägare som kom med bra utflyktstips. Bästa frukostbuffén som vi också gjorde lunchpaket av till en bra kostnad. Bäst av allt var middagen. Vi åt trerättersmiddagar två av kvällarna men så här i efterskott ångrar vi att vi inte åt där varje kväll. Det enda som är säkert är att vi kommer tillbaka. Passar lika bra på vintern då det finns både längd och utförsåkning i närområdet.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med vänner
Tack Infoufot
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Annika Andersson, Ägare på Knappgården, svarade på det här omdömetSvarade för 3 veckor sedan

Tack för en väldigt fin recension! Vi ser fram emot att ni kommer tillbaka!
Kjelle & Annika

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juli 2020 från mobil enhet

Värdparet är helt underbara! Berättar och tipsar om vad man göra. Maten obeskrivligt god: laxtartar, älginnanlår och jordgubbar. Enkla, men trevlig rum. Sköna sängar. Och en underbar utsikt! Finns bastu i källaren, och pingisbord, biljardbord (lite mindre) samt några spel.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Bjorne17
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Annika Andersson, Ägare på Knappgården, svarade på det här omdömetSvarade för 3 veckor sedan

Tack för ett informativt och snällt omdöme! Va roligt att du gillade Knappgården, precis som vi gör. Välkommen åter!
Kjell & Annika

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen